fbpx

Ai nevoie de un avocat expert in imobiliare? Colaborează cu Buju Stanciu & Asociații

avocat Buju Stanciu si Asociatii

Asistenta unui avocat va fi tot timpul necesară unei persoane fizice sau unei firme. Atribuțiile unui avocat diferă de la expert la expert. Putem avea nevoie de un avocat imobiliare, un avocat comercial sau un avocat criptomonede. Fiecare dintre aceste domenii sunt de actualitate în societatea de astăzi. Un avocat specializat pe nisa anume va fi mereu de folos si te va ajuta sa iti rezolvi problemele.

Angajeaza un avocat din București

Nu știi niciodată când expertiza unui avocat îți poate fi de folos. Poate te interesează criptomonedele și dorești să colaborezi cu un avocat criptomonede. Poate ai o afacere, iar asistența unui avocat drept comercial îți este indispensabilă. În orice domeniu ne-am orienta, există un avocat expert pentru el.

Domeniile de expertiză ale avocațiilor sunt și ele extinse. Astfel, putem avea avocați experți în:

  1. drept penal și drept penal al afacerilor;
  2. avocat drept comercial și comerț electronic;
  3. criptomonede, blockchain și NFT-uri (token-uri nefungibile);
  4. GDPR (protecția datelor cu caracter personal);
  5. dreptul familiei și drept civil etc.

Avocații au atribuții standard care se aplică oricărui domeniu de expertiză pe care îl prestează. Astfel, în orice domeniu ar avea expertiză, un avocat deține anumite atribuții specifice pe care trebuie să le respecte.

Un avocat expert este mereu în pas cu legile

Acest punct este unul destul de clar și concis. Un avocat este o persoană care deține cunoștințe despre legi și cum funcționează ele într-o anumită țară. Acesta este mereu pe fază când legile se schimbă și cum se aplică ele în diferite contexte.

În cuvinte mai puține, un avocat învață tot timpul. Precum doctorii, avocații sunt supuși unui studiu îndelung cu privire la legi. Aceștia sunt mereu la curent cu toate schimbările din legislații și prevederi. Din acest motiv, un avocat este un expert care este mereu la curent cu prevederile legale actuale.

Avocații își reprezintă clienții în instanță

Un al doilea atribut comun al avocaților este reprezentarea clienților în instanță. Indiferent de domeniul în care prestează, avocații au obligativitatea să se prezinte în instanță alături de client. Bineînțeles, această situație apare doar atunci când clientul este chemat în fața judecătorului.

Motivul pentru care este chemat în instanță este divers. O companie a avut parte de plângeri din partea unor clienți nemulțumiți. Cineva a dat o altă persoană în judecată pentru o parcelă de pământ. Indiferent de motiv, un avocat are atribuția de a reprezenta legal un client în instanță.

Întocmirea documentelor este pe lista de to-do

Avocații mai au multe îndatoriri de îndeplinit. Una dintre acestea este întocmirea documentelor legale. În funcție de domeniul în care are experiență, un avocat se ocupă de diverse documente. Acestea pot fi acorduri de parteneriate, politici de confidențialitate, contracte încheiate cu diverși furnizori ș.a.m.d.

Orice firmă are nevoie de documente întocmite în mod legal. Din acest motiv, apelarea la un avocat expert este inevitabilă. De obicei, avocații asistă și la tranzacții importante drept martor sau în alte situații. Un avocat expert în comerț, de exemplu, întocmește documente cu privire la acordurile dintre acționari.

Avocații previn încălcări ale legii de către clienții lor

Un avocat poate fi apelat de către o persoană fizică sau firmă. În oricare dintre cele două situații, avocatul îi previne pe aceștia cu privire la legi. În scopul evitării pedepselor de natură legală, un avocat previne orice eventuală încălcare a legilor din țara respectivă.

În cazul firmelor, este foarte ușor să încalci legi fără să îți dai seama. De exemplu, firmele care vând produse pot să nu protejeze datele clienților săi. În acest caz, pedeapsa poate fi una foarte aspră. Avocatul previne astfel de situații și sprijină firma să acționeze în mod corect.

La care birou de avocatură pot apela pentru rezultate satisfăcătoare?

Țara noastră are mulți experți în diferite domenii. În cadrul legii, un birou de avocatură pe care îl recomandăm este Buju Stanciu & Asociații. Acești experți oferă clienților consultanță juridică în:

  • drept penal și drept penal al afacerilor;
  • drept comercial și comerț electronic;
  • criptomonede, blockchain și NFT-uri (token-uri nefungibile);
  • GDPR (protecția datelor cu caracter personal);
  • dreptul familiei și drept civil etc.

Oricând ai o problemă de natură legală de rezolvat, apelează la o echipă de experți. Buju Stanciu & Asociații sunt printre cei mai buni avocați din București.