Ai nevoie de anvelope? Cumpara online

Anvelopele reprezinta un factor esential in buna functionare a unei masini. Daca nu aveti anvelope in stare buna, pe care va puteti baza, atunci riscul de accident este marit considerabil. Trebui sa tineti cont de acest aspect, in special daca conduceti pe distante lungi si cu viteza ridicata, cand setul de cauciucuri este utilizat intens. Cum puteti sa analizati atent starea pneurilor:

– analizati atent inaltimea profilului

Orice anvelopa are pe lungimea benzii de rulare mici blocuri de cauciuc care stau drept martori de uzura. Daca ajungeti la ultimul bloc de cauciuc, inseamna ca pneul este pe sfarsitul vietii sale si trebuie sa cumparati anvelope noi cat de urgent. Nu este recomandat sa rulati cu cauciucuri auto in stare de uzura intensa, performanta si siguranta oferita de catre ele fiind minima. Cea mai rapida si sigura varianta este achizitia de anvelope online

  • studiati flancul cauciucurilor

In timp, datorita socurilor mecanice la care este supusa anvelopa, fie ca este vorba de lovitura in bordura in timpul parcarii sau taieturi pe flanc din cauza socurilor de la bordura, anvelopele in timp pot prezenta defectiuni mai mult sau mai putin majore. Acestea scad integritatea anvelopelor in timpul vitezei sau a folosirii intense. Este important sa nu rulati cu anvelope taiate sau cu rupturi pe flanc. Daca constatati defectiuni, cumparati cu incredere un set de anvelope online rapid.

  • analizati potrivirea profilului

Legislatia in vigoare va obliga sa aveti acelasi tip de profil pe o axa a masinii. Daca ati cumparat masina cu profile diferite sau un set de jante cu anvelope diferite. Cumparati mereu acelasi profil pe toate 4 rotile, acest aspect fiind in special valabil daca aveti o masina cu tractiune integrala.

Cea mai rapida metoda de a cumpara anvelope este pe un magazin online. Aveti o serie de avantaje pe care nu le gasiti in cazul achizitiei de magazine fizice, precum plata in rate, plate cu cardul, livrare gratuita la adresa si garantie 2 ani si certificat de conformitate.