fbpx

Ai nevoie de accesorii pentru perdele si draperii?

Atunci cand iti reamenajezi casa  trebuie sa tii cont de foarte multe aspecte, tendinte, cromatica, materiale si decoratiuni. Perdelele si draperiile sunt acele accesorii de interior pe care nu trebuie sa le neglijezi , aceste decoruri pot schimba radical aspectul si atmosfera incaperii. Daca ai nevoie de asistenta in amenajarea ferestrelor, Quality Design N&A iti sta la dispozitie

Tu stii ce fel de perdele si draperii se poarta anul acesta? Perdelele si draperiile nu doar transforma camera, ci o fac mai functionala si confortabila. Anul acesta in materie de perdele se prefera materialele naturale, cum ar fi matasea si bumbacul, precum si imprimeurile naturale. Anul acesta se poarta sistemele monitorizate pentru perdele, o solutie la indemana oricui pentru automatizarea locuintei. La Quality Design N&A iti oferim montaj, masuratori si asistenta pentru orice accesoriu alegi sa il montezi cu noi, pentru draperie sau perdea.

Este foarte important sa tineti cont de contrast si luminozitate in orice incapere, iar acest lucru il puteti face cu ajutorul accesoriilor pentru perdele si draperii de la Quality Design N&A. Orice modificare in locuinta aduce prospetime si culoare, iar specialistii de la Quality Design te ajuta sa ai o casa exact asa cum ai visat, primitoare, relaxanta si moderna, cu accesorii automatizate si inteligente.