Ai grija de cutia de viteze automata a masinii tale!

Orice defectiune aparuta la masina poate sa insemne functionarea necorespunzatoare a acesteia si intr-un final te poate obliga sa o duci intr-un service auto si astfel sa nu mai poti circula.Iar una dintre cele mai sensibile parti ale unui autoturism este cutia de viteze. Cutiile de viteze automate sunt mult mai complexe comparativ cu acele cutii manuale.Prin urmare, trebuie acordata o atentie sporita acestor cutii automate de viteze.Este indicat ca la orice mic indiciu ca o cutie de viteze automata nu functioneaza la capacitate maxima sa te adresezi unei echipe specializate in reparatii cutii viteze automate.

Doar astfel vei putea evita sa ajungi la probleme foarte grave cu aceasta, putandu-se ajunge chiar pana la inlocuirea cutiei de viteze. Cu cat ajungi mai devreme la o unitate de service auto specializata pe reparatii cutii viteze automate cu atat costurile cu repararea cutiei de viteze vor fi mai mici. Odata ce problemele sunt foarte grave si este necesara reconditionarea cutiei de viteze, inlocuirea unor piese sau chiar inlocuirea completa a cutiei de viteze automata cu una noua, costurile cu aceste servicii cresc considerabil. Si niciun sofer nu isi doreste acest lucru cu siguranta.

Daca pana acum nu stiai o unitate de service auto specializata pe reparatii cutii viteze automate, trebuie sa stii ca la SC Automatic Gearbox SRL ne concentram spre a oferi cea mai completa gama de servicii in acest domeniu, cel mai ridicat nivel de competenta si preturi fara concurenta pe piata. Cel mai inalt nivel de profesionalism descrie echipa de mecanici ce lucreaza pentru Automatic Gearbox astfel incat sa oferim clientilor satisfactie si calitate pentru a le arata ca impreuna cu acestia purtam de grija cutiei de viteze automata a masinii cu care ajung la noi in unitatea de service.

Prima grija pe care o poti avea fata de cutia de viteze a masinii tale este sa ii faci revizia periodica si sa te asiguri de faptul ca aceasta cutie de viteze functioneaza in parametrii optimi.La Automatic Gearbox beneficiezi de gratuitate la serviciile de diagnoza si poti veni oricand la noi in service fara a avea nevoie de o programare. Pe baza acestei diagnoze specialistii in reparatii cutii viteze automate vor elabora un raport detaliat si vor lua decizia de a trece la servicii de intretinere, reconditionare a cutiei de viteze automate, inlocuirea unor piese sau inlocuirea completa a cutiei de viteze automata cu o cutie de viteze noua.

Toate aceste servicii oferite de catre Automatic Gearbox sunt autorizate de catre Registrul Auto Roman (RAR), acest lucru reprezentand o garantie a faptului ca unitatea noastra de service functioneaza perfect legal si ofera servicii de cea mai buna calitate in ceea ce inseamna reparatii cutii viteze automate.Avand o experienta de peste 15 ani in tot ceea ce inseamna reparatii cutii viteze automate pentru toate tipurile de masini, indiferent ca sunt masini japoneze, americane sau germane, echipa de la www.reparatiecutieautomata.ro este foarte eficienta in solutionarea rapida a oricarei defectiuni aparuta la cutia de viteze automata a masinii tale.