Ai grija de casa ta cu plasa bordurata si nu vei regreta!

plasa bordurata

Cea mai buna stabilitate, dar si o eleganta pe masura o ofera gardul din plasa bordurata. Gardul din plasa bordurata ofera zonelor imprejmuite de el o protectie la un cost foarte redus. Astfel de grad combinat cu stalpii si beton ofera un sistem de imprejmuire functional si care ofera o siguranta sporita. Este important ca un gard sa fie durabil si datorita acestui lucru este important ca un gard sa fie foarte durabil. Un gard de acest fel reprezinta alegerea potrivita de fiecare data.
plasa bordurata

Cum sa construiesti un gard din plasa bordurata?

Toti pasii insirati mai jos trebuie urmati atunci cand vrem sa construim un gard din plasa bordurata care sa reuseasca sa asigure siguranta si la un pret mic, pret mic pe care il gasiti in oferta de panouri bordurate din magazinul online Mesterumanole.ro. In comparatie cu alte sisteme, acesta este foarte usor de montat si ofera o protectie sporita:

  • Trebuie sapata o fundatie, la o adancime de aproximativ 40-50cm, iar latimea sa nu depaseasca 34-45 cm;
  • Trebuie folositi niste stalpi de fier in acelasi timp cu turnarea cotei zero. Stalpii de fier trebuie sa fie aliniati si sa se prinda in beton, pentru ca pe acestia se vor prinde plasa bordurata;
  • Pentru o mai buna rezistenta, mustatile stalpilor trebuie prinse in beton;
  • A doua zi dupa turnarea cotei zero se incepe cofrajul si se toarna centura de beton a gardului;
  • Cel mai bine este sa folositi plasa bordurata de la Mesteru Manole pentru ca acestea usureaza munca si ajuta la obtinerea unui gard drept care, la final, mai necesita doar o usoara tencuiala;
  • Dupa ce betonul se usuca, puteti incepe decofrarea si finisarea bordurii de beton;
  • In final, se sudeaza pe stalpi si gardul este gata.

Dupa cum v-am zis, constructia unui gard din plasa bordurata comandate online de aici este una foarte simpla si foarte rapida. Dupa cum ai putut vedea prin oras, acest sistem de gard din plasa bordurata este unul care a inceput sa se foloseasca din ce in ce mai mult pentru imprejmuirea spatiilor. Urmeaza si tu acest proces!

De unde sa achizitonezi un asfel de sistem de imprejmuire?

Mesteru Manole are o oferta extraordinara la plasa bordurata. Pe site-ul www.mesterumanole.ro gasesti o varianta larga de produse de materiale de constructii la super preturi: metalurgie, amenajari exterioare si interioare, instalatii electrice, sanitare si termine, sculte si unelte etc. In plus, pentru informatii si sfaturi se poate apela serviciul de asistenta la numarul de telefon 0741.238.406.