fbpx

Ai de realizat lucrari termice? Un instalator Bucuresti specializat va face diferenta!

instalator-bucuresti

In ceea ce priveste proiectele de amenajare necesare unui spatiu de locuit, un instalator Bucuresti va prioritiza lucrarile sanitare si cele termice, urmand ca ulterior sa fie demarate lucrarile de finisare si decorul incaperilor. 

Asadar, renovarea ar trebui sa vizeze, mai intai de toate, asigurarea apei curente, incalzirea si optimizarea aerului si a temperaturii (ventilatie, aer conditionat) – pentru confort si utilizarea optima, fie ca vorbim despre locuinta sau un spatiu de birouri.

Cum alegi un instalator Bucuresti specializat in lucrari termice?

Ai decis sa optimizezi sistemul de incalzire sau ai nevoie de modificari specifice si cauti un instalator Bucuresti care realizeaza atat lucrari de montaj centrala termica, cat si modificari – inlocuirea centralei existente sau a caloriferelor? Care sunt criteriile de care sa tii cont atunci cand vei alege firma cu care sa colaborezi?

Intrucat gasirea unui instalator priceput si de incredere se poate dovedi o adevarata provocare, am alcatuit un scurt ghid de selectie, care te va ajuta sa alegi echipa potrivita:

  • Autorizatiile si specializarile conteaza

Alege o firma cu autorizatii si specialisti pentru fiecare tip de lucrare, pentru a te asigura ca montajul centralei / a sistemului de incalzire in pardoseala va fi realizat corect. Un instalator termic care este parte componenta a unei echipe de incredere iti poate oferi sfaturi utile de achizitie. 

  • Garantia lucrarilor realizate

O firma de incredere poate oferi garantia lucrarilor efectuate, prin prisma experientei si a pregatirii. Comunica eficient cu reprezentantii firmelor cu care iei legatura, in special in cazul in care ai nevoie de consultanta in alegerea centralei sau a altor elemente de montaj. Oricare ar fi proiectul realizat, ai nevoie de o echipa profesionista, care sa poata garanta calitatea serviciilor. 

  • Recenziile si recomandarile pot fi utile

Chiar daca nu reprezinta principalul criteriu de selectie, poti urmari cateva recenzii notate pe site-ul companiei sau pe retelele sociale, cu scopul de a identifica modul de comunicare cu clientii, dar si daca oamenii sunt multumiti de servicii. 

  • Costuri corecte

Opteaza intotdeauna pentru o firma care practica preturile corecte, in acord cu calitatea serviciilor efectuate. Nu reduce costurile atunci cand este vorba de lucrarile de renovare! Lucrarile termice reprezinta o investitie pe care nu o faci des, dar de lucrarile efectuate corect te vei bucura pentru o perioada lunga de timp. 

Bonus: Iata ce masuri poti lua pentru o locuinta eficienta energetic! Recomandari de la un instalator autorizat.

Eficienta energetica incepe, bineinteles, cu lucrari termice efectuate impecabil, insa poti lua cateva masuri pentru a reduce cheltuielile, mentinand totodata temperatura optima. De asemenea, izolarea locuintei si realizarea lucrarilor de amenajare (retusuri, tencuiala, vopsea etc) sunt obligatorii pentru o viata sanatoasa si temperaturi optimizate cat mai natural. Nu doar ca reduci facturile pentru incalzire, dar contribui si la reducerea emisiilor de carbon. 

  • Opteaza pentru un termostat inteligent

O investitie modica te va ajuta de economisesti pana la cateva sute de lei pe an. Cu ce se diferentiaza un termostat inteligent de unul clasic? Termostatul inteligent poate fi operat prin aplicatie pe telefon si functioneaza diferit, incalzind doar incaperile utilizate, fiind redus considerabil consumul de energie. 

  • Temperatura medie pe timp de iarna

Fie ca incalzesti locuinta cu ajutorul unei centrale termice, fie ca ai optat pentru incalzire in pardoseala, setarea unei temperaturi medii pe termostat va aduce reducerea costurilor la final de luna.

  • Draperiile/Jaluzele pot contribui la optimizarea temperaturii interioare

In perioada rece a anului, acestea ar trebui sa fie deschise, pentru a permite razelor de soare sa patrunda in interior si sa incalzeasca natural spatiul, in timp ce vara este important sa le tii inchise pentru a mentine racoarea in spatii, respectiv reducerea utilizarii aparatelor de aer conditionat. 

  • Monteaza o centrala termica de calitate

Calitatea centralei termice – brand, model, an de fabricatie, performanta, clasa energetice – asigura-te ca soliciti si tii cont de sfaturile oferite de un instalator Bucuresti atunci cand o achizitionezi. Nu doar ca o vei folosi timp indelungat, dar investitia initiala se va amortiza in timp, prin facturile reduse luna de luna. 

Adoptarea acestor schimbari contribuie la cresterea eficientei energetice a casei tale, resimtite in costuri reduse de energie, insa contribuie si la un stil de viata ecologic – impact redus asupra planetei. 

Ti-am raspuns la toate intrebarile? Daca ai nevoie de detaliile concrete pentru demararea lucrarilor termice, contacteaza-i pe cei de la LukInstall: o echipa de profesionisti, gata pentru a discuta despre proiectele tale de montaj instalatii termice. De altfel, ei iti vor pune la dispozitie un instalator Bucuresti chiar si in regim de urgenta, atat pentru reparatiile termice, cat si pentru cele sanitare.

Contact:

Telefon – 0743 697 295

Mail – lukinstall24perfect@yahoo.com

Website –  https://lukinstall.ro/