Ai auzit de ofertele Splendid GO?

Splendid GO este cel mai bun serviciu delivery din Constanta, ne angajam ca produsele livrate la birou sau acasa sa ajunga in cel mai scurt timp posibil si in cele mai bune conditii. Gustul si aspectul preparatelor noastre este si ceea ce ne-a recomandat si ne-a oferit curajul de a merge mai departe cu acest proiect si cat mai aproape de dumneavoastra. Restaurantul hotelului Splendid din Mamaia, cu o experienta de pe 18 ani si certificate de excelenta din partea site-urilor de profil si-a marit echipa si astfel s-a nascut serviciul food delivery Constanta, marca Splendid GO.

Am ales sa oferim clientilor nostri un raport calitate-pret foarte bun si o multime de oferte si discount-uri la comandarea preparatelor de pe site. Astfel, la orice comanda de peste 98 lei primesti gratis o portie de clatite Black Sea, sau la toate comenzile online din categoria feluri principale, burgeri si salate aperitiv, va oferim gratis o bautura racoritoare, iar daca nu va incadrati in nici una dintre aceste oferte, puteti introduce codul SPD10 in cosul de cumparaturi si primesti o reducere de 10% indiferent de valoare comenzii. Serviciul delivery preparate internationale Constanta, de la Splendid GO ofera o experienta placuta tuturor clientilor.

Daca organizezi un eveniment la tine acasa sau intr-un spatiu care nu ofera si mancare, iti recomandam cu drag platourile festive cu livrare in Constanta, traditionale, cu carne, branzeturi fine, cu fructe de mare sau vegetarian.