Alegerea unei agentii de turism – intrebari frecvente

agentii de turism

Alegerea unei agentii de turism – intrebari frecvente

 

Alegerea unei agentii de turism cere multa atentie la detalii din partea noastra. De obicei apelam la serviciile unei agentii de turism atunci cand dorim oferte last minute si sa ne bucuram de o vacanta de vis. Pentru a va ajuta in procesul de selectie al unei agentii de turism, O9VACANTA va raspunde la intrebarile frecvente legate de acest proces.

  • Pot avea incredere in agentii de turism online, sau este mai bine sa merg la biroul fizic al unei agentii de turim?

Agentia de turism online O9VACANTA este prezenta pe piata inca din anul 2012. In toata aceasta perioada de activitate cei de la agentia de turim O9VACANTA au auzit de multe ori aceasta teama exprimata de clienti.

agentii de turism

Este firesc sa aveti un pic de teama, insa daca stiti sa intrebati si sa verificati autenticitatea unei agentii de turism online, totul va fi in regula cu calatoria dumneavoastra. Comunicati in scris, cereti sa plati in contul firmei si niciodata nu faceti plati catre conturile personale ale unor persoane.

Experiente neplacuta cu agentii de turism online?

  • Cum stiu daca vacanta mea va fi cu adevarat ceea ce scrie in reclama pe site-ul agentiei de turism online?

Simplu. Orice agentie de turism online va avea transparenta daca este o agentie de turism de incredere. Cu siguranta exista testimoniale si poze care descriu vacantele clientilor mai vechi ai agentiei.

Trebuie sa faceti research inainte de a hotara de unde cumparati vacanta dumneavoastra. O agentie de turism care activeaza online poate fi de incredere.

Trebuie sa cereti testimoniale sau sa intrebati unde puteti citi cateva review-uri de la alti clienti. In prezent, majoritatea agentiilor de turism online detin pagini pe retele de socializare precum Instagram si Facebook. Mergeti si descoperiti postarile.

  • Daca am o experienta neplacuta cu agentia de turism, ce trebuie sa fac?

Este dreptul turistului sa beneficieze de o vacanta placuta. Cititi cu atentia contractul pe care il semnati. Puneti intrebari si cereti explicatii despre clauzele pe care nu le intelegeti, care nu sunt clare sau care va ridica semne de intrebare.

 

Despre agentia de turism online O9VACANTA

O9VACANTA este o agentie de turism online infiintata in anul 2012. De-a lungul timpului, agentia de turism O9VACANTA a asigurat vacante memorabile in locatii de pe toate continentele pentru familii, prieteni sau colegi de munca plecati in team building.

Echipa de la agentia de turism O9VACANTA se bucura sa gaseasca cele mai bune oferte de vacanta, oferte last minute sau vacante ieftine pentru clientii fideli.

Agentia de turism online O9VACANTA este un agregator al celor mai cautate vacante lansate de toti marii turoperatori romani. Printre beneficiile pe care le aveti atunci cand alegeti sa lucrati cu noi gasiti economisirea timpului.

Gasiti toate ofertele intr-un singur loc si puteti compara direct tarifele chiar si pentru acelasi hotel.

 

Site: https://www.o9vacanta.ro

Persoana contact: Monica Pralea

Telefon: +4 0765 459 700

Email: contact@o9vacanta.ro

Facebook: https://www.facebook.com/09VACANTA