Agentia Interactiva Limonade abordeaza si piata din Spania

Serviciile oferite sunt aceleasi ca si in Romania, adaptate mediului de comunicare online si adresate companiilor medii si mici. Web development, marketing online si corporate branding sunt cele 3 mari categorii de servicii pe care le va oferi si pe piata din Spania.

Pe o piata mult mai dezvoltata in care exista mii de agentii de web development si promovare online, Limonade se diferentiaza prin oferirea de servicii integrate. Oferim consultanta strategica pentru IMM-uri, realizam planuri de marketing perfect adaptate fiecarui client iar campaniile desfasurate imbina toate elementele necesare reusitei (un site bine facut, o strategie optima si promovarea adecvata fiecarui tip de produs/ serviciu). Departamentul de web design si web development va ramane pentru inceput la Bucuresti, realizand insa si proiectele din Spania.

Site-ul www.agencia-limonade.es pastreaza acelasi design simplu si clar precum site-ul din Romania. Adaptat targetului vizat, pe site se gasesc proiecte la care am lucrat sau lucram, dar si recomandari ale clientilor din Romania.

Pentru informatii suplimentare accesati www.limonade.ro sau www.agencia-limonade.es . Parerile voastre sau cererile de oferta le asteptam pe office@limonade.ro