fbpx

Agentia Happy Tour preferata de clientii business travel

Astfel, reuseste sa-si consolideze pozitia pe piata si sa mentina ritmul de crestere al cifrei de afaceri.

Segmentul de turism pentru zona de business este foarte bine dezvoltat in cadrul grupului Happy Tour, reprezentand si unul din principalele motive pentru care numarul clientilor interesati de servicii a crescut anul trecut, ducand si la cresterea cifrei de afaceri.
Cu 23% a crescut numarul clientilor business ai Happy Tour in 2015 fata de anul 2014. Reprezentantii Happy Tour spun ca zona dedicata de agentie segmentului de business travel este o parte importanta a activitatii intregului grup in tara noastra si ca va ramane, si in acest an, motorul afacerilor agentiei. Anul trecut acest segment a crescut cu 16% fata de 2014.
Pentru a raspunde cerintelor complexe ale turistilor de afaceri ai grupului, Happy Tour este impartita in mai multe departamente, unele dedicate clientilor de acest fel: Corporate travel, MICE (Meetings, Incentives, Conferences, Events) si Leisure Travel.
Happy Tour a atras in acest segment companii importante din tara noastra din domenii diverse, cum ar fi agricultura, auto, retail, energie, comunicatii si altele.

Happy Tour a realizat investitii de milioane de euro in tehnologia de ultima ora pentru a putea raspunde oricaror nevoie ale clientilor din zona business sau ale celor din zona turismului de timp liber.
De asemenea, acestea au avut ca rezultat si cresterea numarului turistilor din segmentul de leisure travel, cu 20%.
Lider pe piata agentiilor de turism, Happy Tour este detinuta de fondul de investitii spaniol, GED EASTERN FUND II, din 2007. Din cadrul grupului Happy Tour fac parte agentia de turism cu acelasi nume, tur operatorul Prestige Tours si agentia de turism online Paravion.