Agenția de publicitate ERKA Synergy Communication a intrat în premiera în topul Agențiilor de publicitate pe 2014 publicat de revista Forbes

“ADN-ul ERKA a fost, încă de la înființarea agenției, în 2004, zona de Retail, unde ne-am impus prin abordările integrate concepute pentru clienții noștri și prin execuțiile out of the box, eficiente și creative. 2014 a fost, practic, anul relansării agenției, când am câștigat clienți strategici ca DOMO Retail și ne-am extins domeniile de expertiză și volumul de business, grație anticipării unor tendințe din piață. Suntem foarte mândri de faptul că am reușit să accedem, în premieră, în acest onorant Top al celor mai bune agenții de publicitate din România. Aceasta performanța n-ar fi fost posibila fără patreneriatele pe termen lung pe care le avem cu clientii nostri si fara o echipă dedicată și valoroasă“, a declarat Ruxandra Serban, CEO ERKA Synergy Communication (foto).

Numele semnificative care au intrat, în 2014 și în 2015, în portofoliul agenției sunt DOMO Retail, Coriolan, Revista Regard, West Eye Hospital, Bouygues Constructions, Expert Petroleum, Geosys, Atelierul Alexandru Ciucu, Mania Second Hand Stores, Maïsadour Semences, Institutul Pasteur, Domino’s Pizza, Credit Europe Bank.

În ceea ce privește anul în curs, managerul ERKA consideră că obiectivele prioritare ale agenției sunt dezvoltarea portofoliului de clienți existent, implementarea unor solutii inovatoare de retail in premiera pentru piata roamneasca si extinderea agenției spre alte piețe europene.

Despre ERKA Synergy Communication:
ERKA Synergy Communication are o experiență de 10 ani în industria de publicitate românească și oferă servicii integrate de marketing și comunicare: strategie, creație, retail design, media planning & buying, planning și implementare evenimente, PR, social media, web design si web development, direct marketing, e-commerce.

Echipa ERKA reunește aprox. 40 de profesioniști pregătiți să acopere arii cheie și să ofere consultanță strategică și implementare la cheie a campaniilor. Printre clienții ERKA Synergy Communication se numără: Decathlon, Coriolan, CORA, Camera de Comerț și Industrie a Franței, Ambasada Franței, Yves Rocher, Guess, Rombiz, Okaidi, Humanic, Casiopeea, Norauto, Cegis, Anima, DOMO Retail, Domino’s Pizza, MFA, Minet SA, Van Rijn, CIC etc.