Agenția de Print a fost desemnată câștigătoare la secțiunea „Antreprenoriat” în cadrul Galei CCIFER 2017

2 octombrie 2017
Autor:
NOMADE Communication

Agenția de Print a fost desemnată câștigătoare la secțiunea „Antreprenoriat”  în cadrul Galei CCIFER 2017 organizată de către Camera de Comerț și Industrie a Franței în România (CCIFER) pe 23 septembrie 2017. În cadrul serii de gală care a reunit companii franceze și românești, parteneri privați și publici, Agenția de Print - prima firmă românească de brokeraj de tipar – a primit premiul la categoria antreprenoriat datorită soluțiilor inovatoare de print  management care contribuie la eficientizarea proceselor și optimizarea costurilor.

Competiția a fost strânsă, întrucât la această secțiune a existat un număr semnificativ de companii nominalizate. Juriul a ales câștigătorul pe baza unor criterii specifice, printre care maturitatea proiectului, performanța economică și impactul pe termen lung în societate. Agenția de Print a excelat la toate cerințele și a urcat pe scenă alături de ceilalți câștigători: Holcim la secțiunea „Inovație” și Asociația Incubatorul Social pentru „Responsabilitate socială”.

Ne bucură și suntem onorați că am primit acest premiu. Scopul nostru este acela de a crea soluții de tipar care generează creșterea rezultatelor partenerilor noștri. Prin parteneri, noi înțelegem: clienți, furnizori, angajați și asociații acestei firme. Lucrăm pentru a ne îmbunătăți activitatea și rezultatele astfel încât toți acești parteneri să fie din ce în ce mai încântați de colaborarea cu Agenția de Print. Serviciile premium și abordarea personalizată a rezultatului urmărit de partenerii noștri ne permit să reușim să coordonăm proiecte de tipar și print management unice în România. Mulțumim CCIFER pentru ocazia de a participa la un eveniment organizat la cel mai înalt standard. Suntem mândri să fim printre câștigători! spune Călin Pascu, Manager General Agenția de Print.

Agenția de Print este prima firmă românească de brokeraj de tipar care oferă servicii concepute și personalizate în funcție de nevoile fiecărui client. Înființată în 2012, compania are un sediu la Timișoara, unul la București, aflându-se într-un proces permanent de dezvoltare a echipei și de identificare a celor mai bune soluții personalizate de tipar pentru a îndeplini toate obiectivele de print ale clienților săi. Din portofoliul companiei fac parte: Garanti Bank, Profi, Cinema City, Fortuna, Sky Group, DB Group, Hewlett Packard, Lifecare și mulți alții.

Camera de Comerț și Industrie a Franței în România numără 500 de companii membre care reprezintă peste 125.000 de locuri de muncă directe și o cifră de afaceri cumulată de 17 miliarde de euro.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram