Agentia de Creatie – De ce sa alegeti o agentie web design?

agentie webdesign

Simplu. Aduni informatiile punand întrebări și să luand notite. Există o mulțime de designeri web disponibili, dar sigur vrei să mergi cu cel mai bun, pentru că, de fapt, agentia de web design este în esență partenerul tău. Serviciile web design de care ai nevoie trebuiesc luate in cel mai serios mod atunci cand vine vorba de afacerea ta.

Ce întrebări trebuie sa puneti?

Există câteva întrebări importante pe care le puteți întreba atunci când alegeți un designer web pentru site-ul dvs. de afaceri. Crearea site-ului dvs. web poate fi un proces dificil. Alegerea celei mai bune firme de webdesign pentru site-ul dvs. de afaceri este o decizie foarte importantă. Și dacă compania dvs. este la inceput de drum, probabil că nu aveți experiență in alegerea unei agentii web design. Construirea site-ului web va necesita timp și de muncă. Treaba agentiei webdesign nu este o sarcină ușoară. Deci, alegeți compania potrivită de web design de la început și evitați reluarea procesului, care poate fi costisitoare și consumatoare de timp.

Ce fel de experiență are agentia de web design pe care urmeaza sa o alegeti?

Pentru inceput, aflati ce fel de experienta de servicii web design are potentiala agentie. Au experiență cu sistemele de gestionare a conținutului, cum ar fi Joomla sau Drupal, au experiență în lucrul cu HTML “brut”? Compania de web design a creat site-uri asemănătoare cu cele ale dvs.? Au o experiență relevantă din industrie? Dacă doriți să vindeți produse prin intermediul site-ului dvs. web și să acceptați plăți prin carduri de credit, compania de web design pe care o considerați are experiență în ceea ce privește găzduirea comerțului electronic?

O agentie web design cu experiență va avea un portofoliu solid de site-uri web pe care le-au creat pentru alți clienți. Cereți link-uri către alte site-uri pe care compania de webdesign le-a creat și le-a revizuit pe fiecare. Iti place ceea ce vezi? Site-urile au un stil care v-au captat atenția?

agentie web design agentia de creatie

Ce referințe are firma de web design cu care doriti sa lucrati?

În plus față de prezentarea site-urilor web, cereți referințe de la clienți. Contactați clienții și întrebați-i despre experiența lor cu agentia de web design sau despre serviciile webdesign pe care le-au oferit. S-au bucurat de rezultate? Au obținut ceea ce au vrut pentru ce au plătit? Le-ar recomanda? Cât a durat? Cât de receptiva a fost agentia web design când primea întrebări?

Are experiență în optimizarea motorului de căutare?

O agentie full serivce buna va sti ca designul si SEO merg mana in mana. Proiectarea unui site web pentru motoarele de căutare cu cod “curat” care folosește foi de stil în cascadă este esențială pentru obținerea conținutului indexat în motoarele de căutare de vârf, cum ar fi Google și Bing.

Are experiență în marketingul social media?

Asigurați-vă că lucrați cu o agentie webdesign care știe cum să configurați o pagină de Facebook pentru afacerea dvs. și să creați un profil personalizat Instagram. Acest lucru este important pentru că doriți ca proprietățile dvs. de social media să se potrivească cu designul site-ului dvs. web. Site-urile web și paginile sociale trebuie să se completeze una cu alta.

In Agentia De Creatie (agentiadecreatie.ro) sunt oameni creativi care gandesc “out of the box”. Pentru orice intrebare de mai sus, raspunsul este mereu acelasi. Da, putem!