Afla totul despre computerul tomograf de la Romgermed – cel mai performant

In zilele noastre nu trebuie sa iti mai faci probleme ca daca iti faci o examinare la computerul tomograf. S-au inventat aplicatii noi care ajuta la reducerea expunerii care permit fiecarui pacient sa primeasca doza potrivita pentru nevoia sa imagistica. Fiind o metoda atat de moderna, computerul tomograf ofera o examinare precisa si nu afecteaza deloc sanatatea pacientului.

computer tomograf romgermed

Aceasta examinare se foloseste pentru a se obtine imagini ce au o rezolutie inalta ale organelor interne. In functie de software-ul utilizat se pot realiza si constructia 3D ale organelor.

Ce trebuie sa stii despre computerul tomograf?

Examinarea cu computerul tomograf are o durata mica, dar pentru un rezultat cat mai precis pacientul trebuie sa urmeze anumite reguli in timpul examinarii. Astfel ca acestia trebuie sa respecte urmatoarele lucruri:

  • Pacientul trebuie sa stea perfect intins pe masa aparatului de examinare.
  • Acesta nu are voie sa se miste.
  • Nu ii este permis pacientului sa aiba la el bijuterii in timpul examinarii cu computerul tomograf.
  • Nu trebuie sa va ingrijorati in caz ca uitati anumite reguli, caci personalul medical va fi mereu alaturi de dumneavoastra pentru a va oferi indicatii.

Un lucru pe care puteti sa il luati in considerare legat de examinarea cu computerul tomograf este faptul ca trebuie sa faceti cateva pregatiri inainte de aceasta examinare. Spre exemplu, fiti atenti la urmatorii factori:

  • Nu toti pacientii sunt elegibili pentru aceasta examinare, astfel ca pentru a se putea descoperi daca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta examinare.
  • Pentru ca diagnosticul sa fie cat mai corect trebuie sa va administrati anumite substante pe cale orala.
  • Nu aveti voie decat dupa 2-3 dupa ce ati efectuat o examinare radiologica cu bariu sa efectuati si acest tip de examinare.
  • Nu toti pacientii sunt la fel, astfel ca in cazul anumitor pacienti  vor fi necesare si anumite analize de laborator inainte de examinare.

Unde poti face o examinare cu un computer tomograf?

Clinica Medicala Romgermed va aduce la cunostinta ca de acum aveti posibilitatea sa va faceti o examinare la computerul tomograf. Pe langa faptul ca aceasta examinare nu dureaza mult pentru a fi realizata, aceasta nu este dureroasa deloc. Pentru ca totul sa decurga in conditii normale echipa Romgermed va fi mereu alaturi de tine. Astfel ca pune intotdeauna sanatatea pe primul loc oferindu-ti timp pentru tine. Fiind o echipa profesionista si cu o experienta vasta in spate, tu nu ai niciun motiv de ingrijorare. Nu uita ca acestia au mai avut cazuri ca ale tale inainte si stiu cum sa procedeze cel mai bine.

Pentru mai multe informatii puteti intra aici: https://clinicaromgermed.ro/computer-tomograf/