Afla tot ce misca in trafic Castiga o statie radio pentru masina Cobra 19 DX IV EU

Cu ajutorul statiilor Cobra 19 DX IV EU poti afla cele mai utile informatii din trafic. Ambuteiaje, controale, drumuri in lucru sau orice alta informatie de interes, toate acestea le poti auzi rapid prin statiile radio Cobra, cu o claritate a sunetului de nota 10.

Pentru a castiga, tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi la o simpla intrebare. Valoarea premiului este de 329 LEI. Grabeste-te, concursul este valabil numai pana la data de 28 aprilie 2011! Pe 29 aprilie este tragerea la sorti, astfel ca tu sa pleci linistit de 1 mai oriunde vrei cu statia in masina! Inscrierea se face pe www.falcon.ro/concurs

Despre Cobra
Cobra are in portofoliu o gama completa de produse walkie-talkie, statii radio emisie receptie si statii marine performante.
Ultima generatie de statii emisie receptie CB Cobra beneficiaza de un design compact, care permite amplasarea usoara pe toate tipurile de autovehicule. Prin intermediul statiilor CB radio Cobra afli informatii utile din trafic pe o raza mare de actiune.

Despre Falcon
Falcon Electronics este liderul pietei romanesti in domeniul echipamentelor electronice pentru autovehicule. Cu peste 14 ani de experienta in importul si distributia de electronice auto, Falcon comercializeaza produse performante, apartinand unor branduri de renume mondial. Compania este importator oficial in Romania pentru sistemele de securitate Viper, detectoarele de radar Cobra, Whistler si Beltronics, dispozitivele de navigatie Navon, car kit-urile Bury si sistemele de sonorizare Kicker. De asemnea, in portofoliul Falcon Electronics se gasesc echipamente multimedia si audio marca Sony, precum si statii walkie-talkie si CB radio produse de Cobra.