Află de unde poți cumpăra online echipamente de supraveghere la preț bun

La Foxys se găsesc camere și sisteme de supraveghere video, interfoane și video interfoane, precum și sisteme de alarmă cu performanțe deosebite, așa încât niciun beneficiar să nu mai aibă grijă de monitorizarea și securitatea clădirilor rezidențiale sau office.

Paza bună făcută cu mijloace moderne îți protejează averea

Protecția unui imobil trebuie efectuată în primul rând de către proprietar, prin mijloace proprii, iar de-abia în cel de-al doilea rând de către organele de poliție.

Se știe că prevenția te scutește de multe probleme neplăcute, iar achiziționarea de tehnologie specializată de supraveghere și alarmare, relativ ușor de instalat, accesibilă chiar și acelora cu bugete relativ reduse, a ajuns ca să fie în zilele noastre o reală necesitate.

Firma Foxys, ale cărei produse le poți comanda ușor online, reprezintă așadar locul de unde te pot dota cu tot ceea ce trebuie pentru liniștea ta.

Se pot comanda de pe site-ul foxys.ro:


– cele mai potrivite interfoane sau videointerfoane pentru casa și/sau biroul companiei tale;

– sisteme de alarmă performante care îți pot semnaliza evenimentele nedorite și care, dacă nu sunt întrerupte anterior declanșării lor propriu-zise sau imediat după începerea jafului, pot să conducă la pagube foarte mari pentru proprietar dacă sunt lăsate a se derula la întreaga lor amplitudine;

– sisteme de supraveghere video extrem de utile, inclusiv dacă sunt instalate pe proprietățile secundare (case de vacanță, case bătrânești situate în mediul rural, chiar și terenuri virane sau agricole), pentru a putea fi întotdeauna la curent cu ceea ce se petrece pe un anumit spațiu interior sau exterior atunci, când deținătorul nu ești prezent acolo, ci poate la sute de kilometri depărtare.

În catalogul de produse distribuite de Foxys vei găsi branduri celebre în întreaga lume precum ar fi: Hikvision, Paradox, DSC Security Products, Electra, Dahua, Cerber etc.

De ce să cumpărați de la Foxys.ro echipamente de supraveghere video?

Ceea ce deosebește achizițiile efectuate în magazinul online Foxys de cumpărăturile comandate de pe alte site-uri de e-commerce cu același profil sau  generaliste, mai mult sau mai puțin cunoscute, este faptul că experiența clienților la foxys.ro este una completă.

De la selectarea produselor dorite (cu sau fără ajutorul unui specialist al firmei respective), livrarea promptă și fără riscul deteriorării echipamentelor comandate, mijloacele diverse de plată puse la dispoziția beneficiarilor, până la instalarea efectuată de specialiștii Foxys.

Această ultimă etapă a montajului face diferența, deoarece nimeni nu este mai în măsură decât însăși vânzătorii ca să cunoască în amănunt cum funcționează fiecare echipament distribuit și unde anume trebuie poziționat acesta pentru ca eficiența sa să fie una cu adevărat remarcabilă.

Nu există niciun motiv serios pentru care tehnica din domeniul sistemelor de supraveghere video, sistemelor de alarmă sau a interfoanelor să nu fie achiziționată de la un distribuitor intern serios și să se prefere mai degrabă a se face, spre exemplu, achiziții de pe Amazon. Cu atât mai mult cu cât produsele vor ajunge la destinatar după un timp îndelungat, iar mai apoi, cel care le-a comandat va trebui mai apoi ca prin forțe proprii să încerce să găsească o echipă specializată în montajul bunurilor cumpărate online din străinătate. Chiar dacă într-un final va găsi meseriașii pricepuți, ei vor solicita un tarif atât de mare pentru serviciile prestate, încât nu merită efortul financiar per total.

Când vorbim de tehnică de supraveghere și alarmare lucrurile sunt foarte delicate, nu este același lucru cu a comanda o carte sau chiar un gadget de ultimă generație (telefon, tabletă, laptop) de pe net.

Cei ce lucrează la Foxys nu doar că instalează aparatura achiziționată de către client rapid, în mod profesionist, dar oferă și sfaturile necesare pentru ca ea să fie utilizată în mod corect, conform precizărilor făcute de către producător. Doar în acest fel beneficiarii se pot bucura de o fiabilitate deosebită și de o
funcționalitate la parametrii optimi vreme îndelungată a echipamentelor alese.