Afla de ce o baterie termostata Grohe este o buna alegere pentru casa ta

Fie ca doresti sa renovezi baia si bucataria, fie ca te muti in casa nou si iti doresti sa cumperi baterii de cea mai buna calitate, care sa functioneza fara probleme o perioada lunga de timp, o baterie termostata Grohe este cea mai buna alegere pentru casa ta.

Caracteristicile unei baterii Grohe

O baterie marca Grohe se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa aiba in casa robinete care nu se strica si care au un design modern, perfect pentru casele mobilate in acelasi stil.

Dincolo de acest aspect, Grohe este un producator de robinete de cu reputatie internationala, care si-a castigat prestigiul prin fabricarea unor accesorii si instalatii pentru baie remarcabile, datorita calitatii superioare.

Bateriile pot fi montate pe orice fel de chiuveta, fie ca este vorba despre chiuveta din bucatarie, cea din baie sau bateria de la cada. Modelele sunt variate, dispunand fie de un singur maner, de doua manere, sau pe senzori.

Fiecare baterie este prevazuta cu garnitura ceramica Carbodur ½, 180 grade, comutator automat blocabil, maner pentru volum cu Grohe Eco Buton, acesta fiind un buton specific marcii, care are o functie reglabila de reglare economica a presiunii apei, o inovatie in domeniu.

De asemnea, bateriile au si un sistem de oprire siguranta la 38 grade C, denumit Grohe Safe Stop, aerator, supapa integrata contra refluxului, filtru pentru impuritati, conexiuni excentrice si suprafata cromata Grohe StarLight.

Grohe, producator de marca in materie de instalatii sanitare de calitate

Grohe este un producator recunoscut la nivel mondial in materie de instalatii sanitate de calitate superioara, produsele fiind renumite pentru durabilitatea lor si designul ingenios, precum si pentru functiile inovative pe care la au implementate, ceea ce face ca utilizarea lor sa fie una facila, iar consumul de apa sa fie unul eficientizat la maximum.

Cu sediul central in Germania, firma se ghideaza dupa sloganul “Bucuria apei”, ceea ce inseamna ca oricine cumpara produsele proiectate de companie va beneficia si de solutii moderne pentru baie si bucatarie in ceea ce priveste consumul de apa.

Sunt renumite sistemele Red si Blue create de echipele firmei, care contribuie la notiunea de casa smart, prin care vechile probleme cu instalatiile sanitare sunt lasate in trecut.

In plus, compania se remarca an de an prin tehnologia avansata pe care o foloseste, prin design-ul inedit si practic al robinetelor produse.

In ultimii ani, Grohe a primit peste 300 de premii in materie de design si inovatie in domeniul in care activeaza si a fost inclus in mai multe topuri din lumea intreaga in ceea ce priveste brandul cel mai sustenabil pentru casa si familie.

Fiindca instalatiile produse au rolul de a-ti eficientiza consumul de apa, de a rezista o perioada mare de timp si de a se remarca prin design si inovatie.

De la baterii de baie, bucatarie, baterii pentru cada sau pentru dus, gasesti produse de calitate, garantate de unul dintre cei mai renumiti producatori germane din industrie.

Investitia intr-un astfel de robinet este una care merita cu siguranta, mai ales daca iti doresti sa investesti intr-o baterie performanta, care sa treaca testul timpului.

Baterii-lux.ro este magazinul online in care gasesti baterie termostata grohe orginala, la preturi excelente pentru tine.

Mai multe detalii despre produsele companiei poti vedea pe aici .

Date de contact:

Telefon: 0721 482 872

Email: office@baterii-lux.ro