fbpx

Afla de ce niste proiectoare LED iti pot schimba imaginea casei!

proiectoare led

Iluminat este un element foarte important in socitatea noastra. Proiectoarele led au aparut ca o solutie foarte avantajoase din mai multe puncte de vedere ce ne ofera o lumina de care avem nevoie. Tehnologia pe baza de led, destul de recenta, este des utilizata pentru iluminarea tuturor spatiilor, fie ele mari, industriale sau stradale. Toate spatiile mari au nevoie de un iluminat puternic, economic si de durata, iluminat care poate fi oferit fara probleme de proiectoare led.
proiectoare LED

Ce beneficia aduc niste proiectoare LED?

De exemplu, pentru o curte mare, proiectoare LED cu tehnologie noua sunt solutia cea mai buna, pentru ca ofera o lumina extrem de puternica si ofera si o economie destul de mare la factura de curent.
Marea majoritate a oamenilor sunt speriati la gandul ca atunci cand isi monteaza un panou care sa ofere lumina in curte, acesta va consumea extrem de mult. Ideea este ca panourile LED, prin noua generatie de LED consuma de pana la 50% mai putin decat restul sistemelor de iluminat vechi. Tehnologia noua pe care proiectoarele LED de la led-concept o folosesc nu mai are nevoie de timpi de incalzire, deci panourile LED se aprind instant.
La fel, datorita tehnologiei noua, lumina proiectoarelor led este neintrerupta si puternica si cu siguranta nu va deranja vederea.
Aceasta tehnologie noua de la proiectoarele LED de pe led-concept.ro nu contine raze UV sau infrarosii si bineinteles nu emit caldura, deci practic protejeaza mediul inconjurator.
Durabilitatea ridicata pe care acestea o au este un factor deosebit de important. Astfel, costurile pentru inlocuirea periodica a acestora nu va mai exista, aducand o economie in plus.
Bineinteles, mai sus sunt enumerate doar cateva dintre beneficiile pe care proiectoarele LED cu tehnologie noua le ofera. Tehnologia este intr-o continua dezvooltare, deci este clar ca in viitor vor exista si mai multe beneficii de care sa ne bucuram la o viitoare generatie de panouri LED.

Tot pe led-concept.ro gasiti si proiectoare LED RGB, proiectoare care emana o lumina colorata. Bineinteles, il puteti seta sa emana doar o singura culoare mereu sau il puteti programa sa se aprinda si sa se stinga in functie de prefereinte.

De unde sa cumperi aceste sisteme de iluminat?

Oricine doreste un iluminat extrem de bun si de puternic, cu o durata de viata mare si foarte economic, atat in casa, cat si afara, in spatiile exterioare (gradina sau terasa) fara a trai cu grija consumului si a facturii la curentul electric, trebuie sa intre pe www.led-concept.ro pentru a comanda online proiectoare LED la cele mai mici preturi din online.
Led-Concept va ofera de asemenea certificate de garantie si de conformitate la orice produse achizitionat. Puteti face comenzi si la numarul de telefon 0760-919-116 sau pe email la adresa [email protected]