Afla de ce dupa o sedinta de drenaj limfatic ai rezultate vizibile

drenaj limfatic

Termenul de drenaj limfatic reprezinta o metoda de detoxifiere a corpul, prin care corpul este stimulat de sistemul de filtrare al acestuia. Astfel, prin intermediul acesteia proceduri, este stimulat procesul de curatare care, in mod obisnuit, este incetinit de factori precum dieta necorespunzatoare sau lipsa sportului.

drenaj limfatic

Prin aceasta metoda se elimina o parte din apa, ceea ce duce la tonifierea pielii si a muschilor, dar si la amelioraea aspectului de coaja de portocala, pe care nu si-l doreste nimeni. In plus, combate retentia de apa, senzatia de picioare grele dispare, elimina balonarea, creste gradul de oxigenare a tesuturilor, ajuta la relaxare, amelioreaza problemele circulatorii, intareste imunitatea si creste calitatea somnului.

De retinut este faptul ca este ideal sa executati un astfel de tratament vara. Este perioada perfecta pentru a va imbuntati silueta!

Remodeleaza-ti corpul prin drenaj limfatic

Acest tratament este folosit, in special, de catre persoanele care isi doresc un corp de invidiat intr-un timp scurt. Starea generala de bine este datorata modului nostru resposabil de a actiona, de a trai si de a avea grija in mod corespunzator de organismul nostru. De aceea, introducerea masajului de drenaj limfatic in rutina noastra ne va ajuta sa ne mentiem sanatatea si corpul in forma.

Rolul masajului de drenaj limfatic pentru sanatateaa noastra

Odata intrat in contact cu pielea, acesta actioneaza in diferite zone ale coprului dumneavoastra pentru a elimina surplusul de lichide acumulat. Astfel, acestea sunt transportate in venele limfatice mai mari. Ulterior, spre final aceste lichide vor ajunge in asa numitul nivel al nodulilor limfatici. Aici, in aceasta zona se va produce eliminarea rapida a acestora prin intermediul aparatului urinar. Asadar, limfa dumneavoastra va ramane curata. De asemenea, daca n-ati suferit de retineri apoase, aceasta problema se va rezolva imediat.

Preturi, locatie si proces

Clinica Fysiogand din Bucuresti este un centru cunoscut pentru procedurile de remodelare corporala care propune servicii integrate de masaj si intretinere a aspectului corpului. Echipa de profesionisti beneficiaza de aparatura de ultima generatie, in special pentru procedurile de drenaj limfatic.

Daca v-ati hotarat sa luati atitudine, este momentul perfect! Cei de la Fysiogand dispune de o gama larga de pachete promotionale de drenaj limfatic, combinate fie cu masajul anticelulitic, fie cu cu sedinte de reflexoterapie, toate alaturi de o reducere.

Pentru programari, sunati la numarul de telefon: 0727679670 sau puteti face o programare online pe site-ul nostru.