Afla cum te poţi promova online fara a aloca bugete mari pe 18 19 iunie

13 iunie 2016

Creative Business Management organizează o nouă ediţie a cursului interactiv de marketing digital, in perioada 18-19 iunie, în Bucureşti. Cursul se focusează pe prezentarea tuturor canalelor existente în mediul online și pe utilizarea lor într-o strategie de marketing digital generală ce poate fi aplicată oricărui tip de website.
Participanţii vor afla care sunt tipurile de campanii online (SEO, Google Adwords, Online Reputation Management, SMO), ce criterii trebuie să îndeplinească un website pentru a putea fi inclus în strategie, dar şi care este modalitatea de stabilire şi aplicare a unei strategii de PR online.
Trainerul Ionuţ Condruz va furniza cele mai utile şi eficiente instrumente de marketing online, prin intermediul aplicaţiilor teoretice, dar şi a exerciţiilor practice. Cursanţii vor beneficia de sesiune de e-coaching-suport oferită pe e-mail de către trainer, pentru aplicarea tehnicilor învăţate şi rezolvarea problemelor întâmpinate. Ionuţ Condruz are o experienţă de peste 6 ani, atât în marketing digital, cât şi în management. În prezent, el este consultant în promovarea online şi în management pentru diferite companii. Ionuţ a susţinut prelegeri despre Marketing digital, atât la nivel naţional, cât şi internaţional.
Participanţii la cursul de marketing digital primesc un suport de curs detaliat si au posibilitatea să obţină un atestat de competenţelor antreprenoriale generale, în urma susţinerii unui examen, acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări și recunoscut de Ministerul Educației Naționale și Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale.
Durata cursului este de 16 ore, iar preţul cursului este de 500 lei. Înscrierile se fac telefonic la 0743.183.353, pe e-mail sau pe site.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram