Afla cum poti gasi cele mai bune masini de vinzare rulate in credit sau leasing

Sarbatorile de iarna sunt la un pas, asa ca ce alt cadou pentru familia voastra ar fi mai grozav decat o noua masina? Cum este asta posibil? Alegand un parc auto unde standardele nu sunt doar o poveste, unde se ofera masini de vinzare testate si verificate, dar si o multime de alte avantaje reale.

Asadar, nu uita sa o pui pe lista Mosului! Daca dispuneti de un buget mai limitat, nu va faceti griji. Puteti sa va indreptati optiunile spre o masina la mana a doua pusa in circulatie in Germania. Mai mult, veti putea beneficia inclusiv in cazul autoturismelor second hand de posibilitatea de finantare credit auto si leasing auto.

Un showroom virtual profesionist unde vezi masini de vinzare

Daca inca nu ai aflat de ei, atunci trebuie sa faci cunostinta cu cei de la Autogeist.ro. Li s-a dus vestea, si pe drept cuvant, ca ofera cele mai multe si diverse avantaje pe care le poate pune la dispozitie o piata auto. Platforma online de care dispun te va ajuta sa te familiarizezi cu masinile care sunt puse la vinzare si sa le afli toate caracteristicile. Nu trebuie sa le pui la indoiala, pentru ca toate aceste autoturisme au fost verificate si testate, inainte ca ele sa fie acceptate in showroom, astfel incat promisiunea vanzatorului sa fie una reala si validata de profesionisti.

Ce tip de masini de vinzare sunt disponibile?

Toate autoturismele puse la vinzare au pana in 5 ani vechime (maxim) de la data fabricatiei. In plus, niciuna dintre ele nu depaseste pragul de 150.000 km, kilometraj care este verificat pentru autenticitatea datelor. Poti opta pentru o diversitate de marci, de la Dacia sau Volvo, la Audi, Mercedes sau Volkswagen, cele din urma fiind in topul preferintelor cumparatorilor pentru fiabilitate. Dar nu numai! Vei gasi si autoturisme Opel, Honda, BMW, Toyota sau Ford, iar lista continua. Pe Autogeist.ro vei putea vedea poze ale masinilor puse la vinzare, dar si date esentiale care te vor ajuta sa te informezi despre cand a avut loc prima inmatriculare, rulaj, puterea motorului si caracteristicile sale, emisiile, combustibilul folosit, precum si tipul de cutie de viteze. Toate dotarile vor fi enumerate amanuntit, astfel incat sa poti face o alegere.

Vezi online apoi testezi. Simplu si eficient!

Dupa ce studiezi online oferta, urmatorul pas este sa vizitezi showroom-ul in mod fizic, intr-o locatie unde vei efectua si primul test drive al viitoarei tale achizitii. Cei de la Autogeist.ro au deja o cheie pregatita pentru tine si te asteapta si cu alte avantaje. Ba mai mult decat atat, beneficiezi de garantie service timp de un an de zile, astfel incat orice defectiune aparuta in primele 12 luni de la cumparare sa fie remediata simplu, eficient si rapid. Asta la pachet si cu posibilitatile de finantare, pe care le poti accesa usor.

Leasing auto pentru masini de vinzare la mana a doua

Exista un mit care circula frecvent, cel care spune ca leasingul auto este valabil doar in cazul masinilor noi. E timpul sa afli ca poti accesa posibilitati de finantare si in cazul masinilor la mana a doua, si asta pentru ca echipa de profesionisti despre care va povesteam are colaborari extrem de avantajoase in folosul cumparatorului, cu o diversitate de finantatori. Pe baza unui dosar usor de intocmit, vei putea obtine aici un raspuns intr-un termen foarte scurt, si chiar obtine finantarea dorita pentru masina mult visata.

Esti gata? Mosul este pregatit sa iti aduca o noua masina pentru intreaga familie!