Afla ce trebuie sa faci pentru a fi pe scena alaturi de cainele tau la show ul lui Cesar Millan Timp pentru

8 februarie 2017

Talentul si dedicarea cu care se implica in fiecare poveste si conexiunea incredibila pe care o are cu cainii, fac din Cesar un maestru al psihologiei canine. Poate rezolva cu usurinta probleme ce tin de fobii speciale ale cainilor, comportament deviant agresiv, sau dimpotriva, comportament marcat de frica excesiva manifestata nejustificat si o multime de alte situatii neobisnuite care necesita implicarea unui specialist in psihologie canina.

Prima conditie de participare in acest proces de selectie pentru prezenta pe scena alaturi de Cesar este validarea achizitiei biletului la spectacol prin introducerea seriei biletului pe site-ul myticket[.]ro in sectiunea

Biletele au fost puse in vanzare pe myticket[.]ro si au preturi cuprinse intre 100 de lei si 425 de lei, iar cele din categoria VIP meet & greet (cu acces in culise inainte de show, la pretul de 599 lei) sunt aproape epuizate.

Dupa validarea seriei biletului vei fi directionat catre formularul de inscriere, pentru a incadra problemele cainelui in una din cele 4 categorii disponibile: 1. caini ce manifesta prea mult entuziasm si energie; 2. caini obsedati de mancare; 3. poveste interesanta despre problemele de comportament ale cainelui; 4. cainele nu sta in lesa sau nu merge disciplinat in lesa.

Alte criterii de eligibilitate: participantii trebuie sa fi implinit cel putin varsta de 16 ani si sa se angajeze in furnizarea recuzitei necesare pentru cainele propriu (cos, cusca, mancare). De asemenea, organizatorii accentueaza faptul ca in ziua spectacolului va avea loc o intalnire intre persoanele selectate, alaturi de caini si Cesar Millan. Selectia finala va avea loc in culise in ziua spectacolului, astfel incat persoanele ai caror caini nu vor fi selectati pentru prezenta pe scena, se angajeaza sa duca inapoi acasa cainele si sa revina pentru a asista la show din postura de spectactor.

Se accepta inscrieri pana pe 21 februarie 2017, urmand ca persoanele ce trec de prima etapa de selectie si se califica pentru prezenta in culise in ziua spectacolului, pentru selectia finala, sa fie contactati direct de catre organizatori, prin e-mail, in perioada premergatoare spectacolului.

Asa ca, daca inca nu ai cumparat biletul, grabeste-te si achizitioneaza-l online de pe site-ul myticket[.]ro sau din magazinele Diverta! In plus, nu uita ca, in virtutea parteneriatului nostru cu Asociatia Kola Kariola, 10 lei din valoarea fiecarui bilet vor fi donati catre asociatie.

Alte cateva aspecte importante: spectacolul se va desfasura in limba engleza, insa va fi dublat consecutiv in limba romana, accesul in Sala Polivalenta nu va fi permis persoanelor insotite de animale de companie, cu exceptia celor ce vor fi alesi pentru prezenta pe scena alaturi de Cesar, iar filmarea sau fotografierea in timpul spectacolului vor fi strict interzise.

Parteneri media principali: Digi Animal World si Digi FM
Alti parteneri: Running Mag, Zile si Nopti, Asociatia Chinologica Romana si Asociatia Kola Kariola

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram