fbpx

Afla ce aranjamente florale nunta se poarta in 2017

Usor-usor, timid, bat la usa miresele noului sezon, miresele de 2017. Care sunt tendintele pentru la anul in materie de nunti? Ce aranjamente florale nunta se poarta? Trendurile se pot schimba de la o zi la alta, iar cele care dau tonul sunt chiar vedetele internationale, designerii, fashionul sau social media. Chiar daca mirii din Romania sunt, in general vorbind, mai traditionalisti si adopta buchete de mireasa, cocarde, lumanari de nunta, buchetele domnisoarelor de onoare si aranjamente de nunta mai old fashion, conservatoare, exista si latura cealalta care doreste sa impresioneze prin unicitate, iar in 2017 chiar despre asta este vorba.

Aranjamente florale nunta – buchetele de mireasa in 2017 sunt o declaratie dramatica

Printre cele mai cautate aranjamente florale nunta in 2017 se afla, desigur, buchetul miresei. Ce se poarta la anul in materie de buchete nunta? Daca si tu te mariti in urmatorul sezon, afla ca in 2017 ar trebui sa-ti indrepti atentia asupra formelor largi si voluminoase, organice chiar, integrate la perfectie in salbaticia naturii.

Miresele internationale se axeaza pe florile bulk, fara unitate sau design, adica florile preferate stranse intr-un mare buchet din manunchiuri de flori ample, iar ca decor o singura panglica de satin este mai mult decat suficient. Practic, este vorba despre acel aspect care te duce cu gandul la flori “proaspat culese din gradina”.

Pentru buchetul miresei se merge pe nuantele din spectrul mov / somon / roz / crem cu flori avand linii cat mai interesante. Nu se omite nici decorul de verdeata care trebuie sa fie cat mai bogat, in toate nuantele si texturile, crengi naturale arcuite, multa asimetrie, un design salbatic.

Pentru restul aranjamentelor florale in 2017 se pastreaza stilul rustic, insa se observa un upgrade. Se aleg vaze si vase cat mai interesante ce se combina apoi cat mai ingenios, se aleg materiale asimetrice cu accente victoriene, pretioase. Se pastreaza designul salbatic al florilor si in cazul aranjamentelor florale, manunchiuri de flori ce au fost pur si simplu “aruncate” pe masa sau in veze, cat mai natural, fara interventie din partea omului. Florile nu trebuie sa se potriveasca in mod obligatoriu cu buchetul miresei. Se aleg nuante indraznete pentru flori, mov inchis, galben, albastru, maro merlot si tonuri de fructe de padure.

In Romania inca se merge pe ideea de “matching flowers”, adica potrivirea florilor atat pentru buchetul miresei, cat si pentru cocarde, lumanari si aranjamente florale. Insa noi iti recomandam sa iesi din zona de confort si sa ai o nunta unica, ca-n povesti!

Pentru aranjamente florale nunta asa cum ai visat, ia legatura cu Floraria Amazon!

Floraria Amazon din Bucuresti iti realizeaza aranjamente florale nunta pentru localul unde se va tine evenimentul, pentru fiecare masa in parte, pentru masinile mirilor, pentru lumanari si tort, pentru amenajarea spatiilor exterioare, dar si buchetul miresei.

Discuta toate detaliile cu specialistii florariei, analizati impreuna toate ideile, iar la final bucura-te de cele mai deosebite aranjamante florale pentru nunta, aranjamente care imbina gustul si personalitatea ta cu tendintele anului in materie de nunti.

Care sunt preturile practicate? Floraria Amazon te asteapta cu preturi pe gustul tau!