Află care sunt cele mai importante aspecte ale unui website

seo

Calitatea unui website poate depinde de foarte mulți factori, iar poziționarea acestuia în motorul de căutare Google poate reflecta acest lucru.

Care sunt aceste aspecte și de ce sunt atât de importante pentru Google ne vor explica specialiștii în SEO și marketing online de la E-Advertising.

Cu o experiență de peste 6 ani în mediul de business online și cu un portofoliu vast de peste 700 de clienți mulțumiți de rezultatele ce au fost oferite, E-Advertising a devenit un nume foarte important în rândul celor care vor să crească afacerile pe care le au.

Prima impresie este cea mai importantă

Pentru ca un site să fie de succes trebuie să prezinte un aspect vizual foarte plăcut. În cele mai multe cazuri, dacă impactul vizual al paginii web nu atrage utilizatorul, acesta va părăsi site-ul din primele secunde.

Ce factori sunt importanţi de regăsit pe pagina ta web pentru a îmbunătăți acest aspect ne mărturisește Ciprian Ţolescu, Manager Departament Programare E-Advertising:

„Fie că este un site de prezentare sau un magazin online, acesta trebuie să fie foarte bine organizat și ușor de navigat.

Este important ca orice vizitator care va intra să înțeleagă care sunt serviciile și produsele oferite, să găsească cât mai ușor informații despre acestea și per total să aibă o experiență cât mai plăcută.”

Viteza de încărcare a unei pagini

Trăim într-o perioadă a vitezei, în care toată lumea este grăbită iar timpul este din ce în mai prețios.

Orice persoană își dorește rezultate rapide, inclusiv atunci când navighează pe internet. Cel mai bun exemplu în acest sens este reprezentat de viteza de încărcare a unei pagini.

viteza de incarcare

Știai că fiecare secundă în plus trecută la încărcare înseamnă și o scădere a numărului de vizitatori? Răbdarea este o virtute ce se găsește din ce în ce mai rar în mediul online, mai ales în situația în care utilizatorii pot alege din foarte multe variante.

Poți analiza viteza de încărcare a paginii folosind acest tool.

Compatibilitatea cu diferite dispozitive

Era în care PC-ul și laptopul erau în topul preferinţele utilizatorilor se pare că a dispărut. Încă din 2016, numărul utilizatorilor de smartphone sau tabletă l-a depășit pe cel al utilizatorilor dispozitivelor clasice.

mobile responsive

Ce înseamnă acest lucru? Ei bine, site-ul trebuie configurat astfel încât să fie compatibil și optimizat la fel de bine pe orice dispozitiv, element ce mai poartă și denumirea de mobile responsive.

Optimizare pentru motorul de căutare

Poziționarea în rândul primelor rezultate afișate de către un motor de căutare este foarte importantă, deoarece va genera un trafic foarte mare, ceea ce se va concretiza într-un număr de vânzări la fel de ridicat.

Procesul de optimizare SEO (Search Engine Optimization) este unul destul de amplu și pune preț pe felul în care funcționează un motor de căutare. Dacă dorești să știi care sunt factorii ce influenţează motoarele de cutare, citeşte prima carte SEO scrisă de autori români. Adaptarea site-ului în conformitate cu acele cerințe va duce, în timp, spre o poziționare în topul rezultatelor.

Apelând la o echipă de profesioniști cum sunt cei de la E-Advertising poți beneficia, pentru început, de un audit SEO gratuit, alături de consultanță și multe alte sfaturi.

Poți face acest lucru folosind următoarele date de contact:

E-Advertising

Str. Mărășești, nr. 18, etaj 1, Suceava

Orar: Luni – Vineri, între orele 08:00 – 17:00

Telefon: 0732 941 354

E-mail: office@e-advertising.co