Afla care sunt beneficiile unei proceduri de cavitatie

Una dintre procedurile in care puteti vedea inca de la primele sedinte rezultatul, este procedura de cavitatie care va va ajuta sa dati jos intr-un mod mult mai rapid stratul adipos. Aceasta procedura se realizeaza cu ajutorul unei tehnologii din ultima ora, lucru care face ca rezultatele sa se vada inca de la primle sedinte. In cadrul acestor sedinte se foloseste radiofrecventa. Astfel ca nu vor exista niciun fel de efecte secundare de care ar trebui sa va ingrijorati. Daca aceasta procedura este realizata corespunzator, veti vedea ca veti incepe sa slabiti foarte repede si, in acelasi timp, sa va tonifiati corpul.

cavitatie

 

De ce sa alegeti procedura de cavitatie?

Desi aceasta procedura este folosita in mare parte pentru a inlatura stratul adipos, cavitatia a ajuns sa fie folosita si pentru alte intrebuintari. In acest mod putandu-se observa si faptul ca este din ce in ce mai populara printre o gama foarte larga de clienti. Astfel ca puteti apela la aceasta procedura si in urmatoarele cazuri:

  • Daca vreti sa reduceti in acelasi timp si stratul de grasime, aceasta procedura este potrivita pentru dumnavoastra.
  • Puteti sa beneficiati si de un lifting cutanat nechirurgical.
  • Ca intr-un final sa obtineti un aspect suplu si tineresc.

 

Cat dureaza sedintele de cavitatie?

Sedintele de cavitatie au o durata diferita la fiecare persoana in parte. In functie de problemele cu care va confruntati aceste sedinte pot dura fie 20, fie 30 sau chiar 60 de minute. Terapeutul dumneavoastra va fi cel mai in masura sa va recomande timpul corespunzator pentru sedintele dumneavoastra. La stabilirea timpului unei sedinte de cavitatie se mai ia un factor in considerare. Acesta poate fi considerat chiar decisiv. Cel mai important in calcularea acestui timp este zona tratata. O zona cu o intindere mai mare va avea nevoie de un timp mult mai mare. In orice caz beneficiile sunt extrem de numeroase si ar trebui sa luati in considerare acest tratament. Veti vedea doar dupa cateva sedinte efectele uimitoare.

 

Procedura de cavitatie va este oferita si in la Fysiogand. Daca sunteti in cautarea unei procedurii care sa va ajute sa eliminati mult mai rapid tesutul adipos, atunci cavitatia este procedura potrivita pentru dumneavoastra. Si deoarece  fiecare persoana are propriile sale nevoi si dorinte, Fysiogand s-a gandit sa puna la dispozitie doua optiuni de sedinte de cavitatie, si anume sedintele de 20 sau de 30 de minute. Astfel ca in functie de ce nevoi aveti sau cat de rapid doriti sa vedeti rezultatele, aveti doua optiuni din care sa alegeti. La Fysiogand veti fi tratat intotdeauna cu profesionalism.