Afla care sunt avantajele de colaborare cu Onix Studio

onixstudio.ro

Videochatul este un domeniu promitator in continuare. Acest gen de activitate a schimbat destine si a permis si celor fara pic de experienta sa  intre in campul muncii ajungand sa castige foarte bine. Exista un interes crescut fata de un job in domeniu, tinand cont ca tinerele doresc sa profite de energia tineretii si sa isi incerce norocul din postura de model de videochat.

Conditii de angajare, cerinte minime

Pentru a face parte din echipa unui studio de videochat in Targu Mures candidata trebuie sa aiba varsta legala, ceva cunostine de limba engleza si de operare pe calculator. Sunt cerinte minime, intrucat tot ceea ce tine de pregatirea in domeniu se ocupa chiar ei, prin training specializat. Alte cateva repere pot fi legate de seriozitatea cu care este abordat acest tip de job, precum si increderea de sine si sa fie vorba despre o persoana careia ii face placere sa discute, cu abilitati de comunicare.

Avantajele de colaborare cu Onix Studio

Fiecare studio vine cu oferta sa, in masura sa avantajeze pe doritoare. Asa cum se prezinta si in cadrul paginii oficiale onixstudio.ro jobul in domeniu este asociat cu:

  • Program flexibil, insemnand ture ce acopera cele 3 intervale ale zilei, de dimineata, dupa masa si noaptea.
  • Salarii generoase, ce pot fi cuprinse intre 700 si 1000 de dolari. Desigur ca variaza, iar inceputul este poate de acomodare, insa tot se poate garanta un salariu de 2500 de lei, ceea ce inseamna desigur mai mult decat este media salariala pe piata muncii.
  • Termenii de confidentialitate ce definesc colaborarea cu studioul asigura fetelor ca vor activa pe site-uri ce nu sunt posibile de accesat din tara.
  • Activitate legala, cu toate drepturile ce reies din asta.
  • Training gratuit, bonus pentru fiecare persoana recomandata, sedinta foto gratuita, make up asigurat.
  • Bonus pentru cele care lucreaza in zile de sarbatoare legala – sarbatorile mari de peste an.

Videochatul este mai mult despre modele si limitele lor

Se tot vorbeste despre ce presupune activitatea aceasta. Sa nu uitam ca personajul principal din aceasta poveste este nimeni altul decat modelul. In fond, este despre cea care isi cauta sansele de a pune farmecul sau ca principal atu, care sa o ajute sa obtina castiguri mari din asta. Este despre ea si limitele ei, despre increderea de sine pe care o are. De aceea, studiourile de profil pun mare accent pe partea de dezvoltare personala implicit.

Echipa de traineri le ajuta pe tinere sa isi depaseasca zona de confort, sa invete mai usor limba engleza, sa se acomodeze in acest domeniu si mai mult decat atat le invata despre limbajul verbal, non verbal, despre comportament si aspect. Invatand sa isi exprime emotiile, sa empatizeze cu membrii, sa intretina discutii interesante de fapt invata despre ele, isi descopera abilitati si atuuri, invata sa fie placute, sa isi puna in evidenta cunostintele.

Pentru cele curioase sa incerce, pagina oficiala a celor de la Onix Studio poate fi o sursa buna de informare pana la a programa si un interviu.