Afla care este “Cea mai buna echipa Food amp; Beverage” in 2014

4 decembrie 2014

Ca de fiecare data, obiectivele “Concursurilor Profesionale” au fost de a stimula creativitatea si evolutia angajatilor, de a incuraja asimilarea noilor cunostinte in domeniul gastronomiei si, nu in ultimul rand, de a creste competitivitatea.

Anul acesta, concursul s-a desfasurat in Bucuresti, la Hotelul Grand Continental, iar tema evenimentului a fost “Gala Dinner”. Au participat 8 echipe din Bucuresti, Arad, Sibiu, Oradea, Suceava, Targu-Mures, Drobeta Tr. Severin si Constanta, fiecare echipa a ales inainte o tema de dineu, iar miercuri seara invitatii au participat la un eveniment unic: 8 dineuri diferite intr-o singura locatie.

Concurentii au pregatit si servit un meniu complet de dineu, regula impusa fiind respectarea urmatoarei structuri: amuse-bouche, antreu, sorbetto, fel principal si desert.

8 echipe, formate din 3 participanti fiecare, au dat dovada de originalitate, rapiditate si talent in pregatirea, aranjarea si servirea unor preparate de top. Iata si temele de dineu pregatite:
- Dineu oferit de Banca Nationala a Romaniei cu ocazia Galei “Bancheri de Top”;
- Gala Dinner oferita cu ocazia ceremoniei de numire a noilor membri “Chaine des Rotisseurs”
- Dineu de gala oferit la nominalizarea Premiilor Uniter;
- Dineu de gala organizat de “Bucharest Fashion Week”;
- Dineu de gala oferit de revista “The One” cu ocazia a 10 ani de activitate;
- Dineu de gala organizat de Asociatia “Little People” in vederea strangerii de fonduri caritabile;
- Dineu de gala oferit in sprijinul proiectului de restaurare “60 de biserici din lemn”.

Juriul a fost format din: – Presedinte - Radu Enache – Director General Continental Hotels; Cornelia Toma – Expert bar si restaurant, somelier si formator in tehnica servirii; Gabriela Berechet – Expert/trainer culinar, doctor in stiintele ingineresti, auditor de calitate HACCP, expert consultant Gastrotehnica si manager al echipei nationale de bucatari a Romaniei; Cornelia Ghisoi – Maestru in arte culinare, chef instructor si vicepresedinte al Asociatiei Nationale a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism; Jakob Hausmann – maestru in arte culinare si proprietar al restaurantului ‘Mica Elvetie’; Costin Staicu – proprietar e-Restaurant; Virgil Manescu – somelier si consultant in alimentatie publica; Sergiu Nedelea – unul dintre cei mai cunoscuti somelieri din Romania.

La finalul serii, echipa cea mai aproape de perfectiune a primit titlul de “Cea mai buna echipa Food & Beverage” din Continental Hotels in 2014! Podiumul serii a fost:
LOCUL I – Echipa Grand Hotel Continental
LOCUL II – Echipa Continental Forum Arad
LOCUL III – la egalitate, Continental Targu-Mures si Ibis Palatul Parlamentului

Castigatorii au fost rasplatiti cu premii in bani, ustensile profesionale si carti de specialitate.

Ii felicitam, le multumim pentru nota de originalitate si prospetime adusa evenimentului si ii asteptam in 2015 cu noi provocari!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram