Afaceri cu locuri de joaca

Incercati sa va alaturati pietei in crestere pentru locurile de joaca de interior sau doriti sa dezvoltati o afacere deja existenta? Parintii, profesorii si educatorii muncesc din greu pentru a combate obezitatea din copilarie, ceea ce duce la o cerere ridicata pentru locurile de joaca.Daca doriti sa va alaturati unei industrii in crestere, ati ajuns la locul potrivit.

Cand copiii sunt fericiti, parintii sunt fericiti. Locurile de joaca interioare castiga popularitate pentru ca ofera zone de joaca confortabile si sigure si ofera copiilor sansa de a arde energie indiferent de conditiile meteorologice. Parintii si educatorii se pot relaxa pe masura ce copiii exploreaza liber jocuri distractive si activitati stimulatoare.

De asemenea, si parintii isi dau seama de importanta activitatii fizice in copilarie, obezitatea fiind preocuparea numarul unu al parintilor de astazi. subiectul amenajari locuri de joaca exterior si interior este foarte important doarece aceste locuri de joaca incurajeaza activitatea fizica intr-un mod care este distractiv. Copiii sunt mai motivati sa arda calorii si sa ramana in forma atunci cand sunt ocupati cu rasul si jocul. De asemenea, este vital ca acestia sa se joace in mod regulat pentru a-si face prieteni si pentru a dezvolta abilitati cognitive importante. Parintii vor, de asemenea, sa-si scoata copiii din casa, sa evite ca acestia sa stea mult la TV si pe computer.

            O afacere precum un Loc De Joaca De Exterior Castel poate fi extrem de profitabila in zone in care exista o populatie mare de copii. Exista o multime de motive pentru a incepe o afacere cu un loc de joaca.

Inainte de a incepe o afacere in domeniul locurilor de joaca, trebuie sa creati un plan de afaceri. Planul dumneavoastra de afaceri pentru spatiul de joaca ar trebui sa includa bugetul, tehnicile de marketing  si intretinerea. Va trebui, de asemenea, sa cercetati concurentii pentru a afla cum sa oferiti ceva nou si interesant la un pret rezonabil.

Scopul cercetarii dumneavoastra de piata va fi sa descoperiti informatii valoroase despre clienti, cum ar fi cati copii sunt in zona dumneavoastra si cat de mult exista o cerere pentru un loc de joaca. Pentru a gasi aceste informatii, puteti studia clientii direct prin sondaje, interviuri sau sondaje online. De asemenea, puteti utiliza informatiile pe care alte companii similare le-au colectat deja.

Cercetarea dumneavoastra va urmari sa raspunda la urmatoarele intrebari:

  • Cati copii sunt in comunitatea dumneavoastra (varste cuprinse intre 0 si 12 ani)?
  • Aveti suficient spatiu fizic pentru un loc de joaca?
  • Exista numerosi turisti in zona dumneavoastra?
  • Cum va veti diferentia de concurenta?

Cunoasterea varstei clientului, a venitului, a stilului de viata si a altor informatii demografice importante este un loc bun pentru a incepe. Puteti angaja o companie de cercetare de piata pentru a face munca pentru dumneavoastra, sau puteti utiliza instrumentele de analiza online si sa va faceti singur. Cu multi clienti potentiali care utilizeaza site-uri media sociale, puteti gasi datele demografice pe internet.

Accesati retelele sociale si site-urile web ale concurentilor dumneavoastra pentru a afla ce fac. De asemenea, vizitati paginile sociale ale clientilor lor si cititi recenziile si comentariile acestora despre companiile concurente. Aflati cum taxeaza concurentii pentru produsele sau serviciile lor si ganditi-va cum puteti oferi ceva diferit. Scopul este de a determina cum va puteti distinge de competitie si de a oferi clientilor ceva interesant si unic la un pret pe care s-il pot permite.

Locatia este cruciala pentru succesul unei astfel de afaceri. Alegerea unei locatii in apropierea unei zone cu trafic ridicat, cum ar fi un mall sau un centru comercial, va va ajuta sa aduceti mai multi clienti datorita traficului pietonal.

De cati bani aveti nevoie pentru a crea un loc de joaca? In primul rand, acest lucru depinde de marimea si tipul de echipament pe care doriti sa il achizitionati. costul unui astfel de proiect depinde de dumneavoastra si de obiectivele propuse.

Bugetul dumneavoastra ar trebui sa includa:

  • Costuri totale de infiintare, inclusiv chirie si asigurare;
  • Costurile operative, cum ar fi utilitatile si salariile;
  • Marketing si alte cheltuieli necesare sustinerii afacerii;
  • Profitul estimat sau asteptat.

Un loc de joaca conceput cu grija ii va face pe copii sa se distreze ore intregi. Un loc de joaca tematic poate capta imaginatia unui copil foarte mult deci nu va sfiiti sa incorporati jucarii si activitati pe care le iubesc copiii, cum ar fi tuneluri, trambuline, leagane, bouncers gonflabile, structuri de alpinism, jocuri interactive luminoase, si echipamente muzicale inovatoare in locul dumnevoastra de joaca.