Adevarul despre hainele de blana naturala versus artificiala

haine de blana

De multi ani exista dezbateri in jurul deciziei de a purta accesorii si haine de blana naturala. Aceasta lupta a crescut pana in punctul in care pasionatii de blanuri tind sa cada intr-una din cele doua categorii privind modul in care isi aleg sa poarte acest tip de haine. Unii simt ca e mai bine sa foloseasca blana artificiala. Altii aleg sa ramana la traditionala blana naturala. Ce poate face cineva care nu face parte din nicio tabara? Care e pozitia corecta?

Principalul argument care sa determine alegerea este acela legat de sanatatea mediului. Activistii au prezentat mult timp informatii potrivit carora industria blanurilor are efecte negative asupra mediului, daunand populatiilor de animale si beneficiilor pe care acestea le aduc in habitatul lor natural. Cu toate acestea, blana artificiala este mult mai daunatoare pentru simplu fapt ca odata ce devine deseu, aceasta nu este biodegradabila. Viteza de deteriorare a blanurilor artificiale este extrem de lenta, impactul asupra mediului fiind unul negativ.

Un alt motiv pentru care oamenii aleg sa poarte haine de blana naturala este datorita capacitatii sale de a mentine caldura. Multi spun ca din acest punct de vedere, cele doua tipuri de blanuri sunt la fel, insa la o privire mai atenta, diferenta este usor sesizabila. Hainele din blana artificiala nu au proprietatile izolante pe care le poseda cele naturale, din cauza incapacitatii lor de a lasa pielea sa respire.

Iubitorii de blanuri nu poarta hainele doar pentru a le tine de cald, ci le poarta, de asemenea, pentru ca arata minunat. Cand vine vorba de estetica, nimic nu poate sa combata blana naturala. In timp ce blana artificiala poate parea la fel de buna, este de fapt exact opusul. Cele doua tind sa nu fie la fel nici macar in ceea ce priveste atingerea.

Haine de blana naturala | carolinadesign.ro

haine de blana naturala

Este intotdeauna mai bine sa alegeti haine de blana naturala, insa preferintele nu se discuta, asa ca alegerea este in totalitate a dumneavoastra. Pentru a avea acces la niste piese superbe de imbracaminte din blana, puteti apela la serviciile Carolina Design. Puteti vizualiza produsele accesand http://www.carolinadesign.ro/ sau prezentandu-va la magazinul fizic din Timisoara