fbpx

Adecco Romania lanseaza prima aplicatie de joburi pentru IOS

Pentru a-ti gasi jobul care ti se potriveste trebuie sa-ti setezi domeniile sau tipul de job (permanent sau temporar) sau chiar locatia care te intereseaza. In acest moment exista 15 categorii, printre acestea se numara Finante si Contabilitate, Constructii, Call center si Costomer Service, Inginerie, Medicina, IT, Design. Aplicatia iti pune la dispozitie si datele de contact ale filialelor Adecco (e-mail, telefon, adresa).
„Aplicatia e menita sa vina in ajutorul celor care isi cauta un loc de munca, generatiei Smartphone. O descarci, iti pui in watchlist domeniile care te intereseaza, apoi urmaresti pozitiile care apar. In cazul in care te intereseaza vreun post, cu un singur click afli cerintele angajatorului si cu un altul poti aplica” spune Marga Radu, Head of Permanent Placement Adecco România.
Aplicatia permite recomandari catre prieteni, astfel incât daca gasesti un job care crezi ca i se potriveste unui prieten i-l poti recomanda pe e-mail sau pe Facebook.
In curând, Adecco va lansa aplicatia si pentru Android.

Despre Adecco
Grupul Adecco este lider mondial in furnizarea de servicii specializate de resurse umane.
Serviciile oferite au la baza 50 de ani de experienta si cunostinte, acumulate de-a lungul timpului, metode si tehnici moderne de lucru, cunoasterea pietei din România si intelegerea clara a nevoilor clientilor.
Cu peste 33.000 de angajati si 5.500 de birouri in peste 60 de tari, prezenta constanta in top Fortune Global 500, Adecco ofera o gama completa de servicii de resurse umane unui numar de peste 100.000 de clienti in fiecare zi. Printre acestea se numara: selectie si recrutare pentru plasament permanent, munca temporara, outsourcing, management de proiect, recrutare in masa, calcul salarial, onsite, centru de evaluare, outplacement si outstaffing (reconversie profesionala externa), administrare personal.