Adama a gasit la Timon interesati pentru ultimele apartamente din Evocasa Armonia

Din totalul de 262 de apartamente repartizate in doua cladiri, in prezent a mai ramas de vanzare doar 20% din ansamblul rezidential Evocasa Armonia. In urma celor 4 zile de targ, reprezentantii Adama au stabilit mai multe intalniri in biroul de vanzari cu persoane interesate de cel mai bine vandut ansamblu Adama din cartierul Titan.
Potentialii clienti sunt interesati de Evocasa Armonia in primul rand pentru ca au incredere in Adama, cunoscut drept un dezvoltator ce livreaza proiecte de calitate, ce ofera siguranta investitiei, cat şi datorita nivelului calitativ foarte ridicat al ansamblului rezidential: termopane şi finisaje de foarte buna calitate, dar şi un hol ce se aseamana cu lobby-ul unui hotel luxos. In ultimele 6 luni, Adama a vandut in Evocasa Armonia peste 40 de apartamente, dintre acestea cele mai solicitate fiind apartamentele cu trei camere.
”Suntem increzatori ca cea mai mare parte a intalnirilor obtinute de reprezentantii noştri ce au avut ca scop detalierea ofertelor prezentate la Timon vor fi urmate de achizitionarea efectiva a locuintei pe care o cautau cei interesati la Timon.”, este de parere Asher Lax, VP Marketing & Sales Adama. Modalitatile flexibile de achizitionare a locuintei, printre care se numara şi programul avantajos, Prima Casa, Rent to Buy, cat şi planificarea in detaliu a ansamblului rezidential ii determina pe cei aflati in cautarea unei locuinte sa aleaga Evocasa Armonia. Apartamentele cu doua şi trei camere, garsonierele sau penthouse-urile includ solutii de comunicare moderne, dotari prevazute pentru aer conditionat, parchet, bucatarie mobilata şi utilata, sistem de incalzire, bai echipate şi uşi securizate. Ansamblul rezidential Evocasa Armonia impresioneaza inca de la intrarea acoperita cu marmura şi continua cu interioarele apartamentelor finisate la standarde europene de calitate.