fbpx

Actrita Elvira Rimbu are o noua imagine online

Actoria inseamna incercarea de a schimba sufletele oamenilor
In paginile elvirarimbu[punct]ro, cei interesati pot sa citeasca detalii despre viata si cariera actritei Elvira Rimbu. Siteul contine povestea actritei, detalii legate de copilarie, ce a determinat-o sa se orienteze spre o cariera in actorie precum si precizari referitoare la pasiunea ei pentru pedagogie si dorinta de a intemeia o Scoala de Teatru.
„Actoria pentru mine inseamna sa nu fac parte din marea majoritate care nu are nimic de spus, inseamna ca eu insami sa nu ma plictisesc niciodata, inseamna posibilitatea de a impartasi celorlalti idei, ganduri, emotii, inseamna incercarea de a schimba sufletele oamenilor asa cum cred eu ca ar trebui sa fie”, impartaseste Elvira Rimbu, in paginile sitelui personal.

Cursuri de teatru si consiliere, pentru cei interesati
Tot de pe elvirarimbu[punct]ro aflam ca Elvira Rimbu se ofera sa fie preparator pentru cei care doresc sa dea admiterea la actorie, precum si trainer pentru cei care vor sa-si imbunatateasca aptitudinile de comunicare si relationare cu oamenii. „Putini sunt oamenii care pot afirma sincer ca stapanesc foarte bine tehnicile de comunicare ai nu au nicio problema atunci cand iau cuvantul in fata unui auditoriu, indiferent de domeniu. Partea buna insa este ca se poate lucra in sensul acesta. Sub indrumarea unui specialist, aproape oricine poate invata sa-și dezvolte calitatile naturale, sa transmita un mesaj și sa-și argumenteze parerile in mod coerent, fara ezitari, fara emotii”, afirma actrita pe site-ul ei.

Despre Ink9
Ink9 este o agentie creativa din Oradea, care pune la dispozitie toate instrumentele necesare unei noi abordari in mediul online si nu numai. Agentia ofera servicii profesionale de design grafic, web design, design pentru print, copywriting, branding s.a, cu alte cuvinte tot ce e nevoie pentru ca afacerea dumneavostra sa straluceasca si sa cunoasca succesul intre miile de site-uri care ocupa World Wide Web-ul.