Actori care nu au urmat cursuri de actorie

Mai jos veti gasi niste nume de actori care nu au participat niciodata la cursuri de actorie pentru adulti, dar totusi au urmat o cariera de invidiat.

  • Christian Bale

Impresionant de talentat, Bale a renunțat la școală la vârsta de 16 ani și a reușit să apară în câteva reclame. A urmat debutul pe scena unui teatru, iar câțiva ani mai târziu într-un film TV. Iar azi… este un nume pe care îl știm cu toții.

  • Tom Cruise

Înainte de a da curs pasiunii pentru actorie, Tom Cruise a fost foarte aproape de a deveni preot catolic. Prietenii lui scientologi nu ar fi fost prea fericiți..

  • Joaquin Phoenix

De mic improviza spetacole în stradă pentru a face rost de bani. Și-a început cariera apărând în reclame TV și treptat și-a construit o carieră la Hollywood.

  • Meg Ryan

Și-a dorit să devină jurnalist, motiv pentru care a urmat universități de profil. Actoria, pur și simplu s-a întâmplat, întrucât apărea ocazional în reclame TV pentru a-și spori bugetul de studentă. Și astfel și-a conturat o carieră diferită.

  • Johnny Depp

Personalitatea excentrică îl face ușor de remarcat între colegii săi. Și-a dorit să devină muzician până când l-a cunoscut pe Nicholas Cage care l-a convins să încerce actoria. Îi mulțumim și noi pe această cale pentru ideea bună pe care a avut-o.

  • Jennifer Lawrence

Este una dintre cele mai bine plătite actrițe de la Hollywood și… nu a urmat cursuri de actorie. La 14 ani și-a convins părinții să îi găsească un agent în New York. Iar această încredere în sine a fost biletul ei către celebritate.

  • Brad Pitt

Cu două săptămâni înainte de absolvire, a hotărât să lase totul baltă și să plece la Hollywood cu 325 de dolari în buzunar. S-a oprit la un fast-food și atunci a văzut un anunț pentru figurație într-un film. Iar restul este istorie.

Pentru mai multe detalii despre cum sa ajungi sa iei parte la niste cursuri de actorie pentru adulti, te invitam pe site-ul GoPlayArt.