fbpx

Activitatile companiei Rail Cargo optimizate cu solutia mobila esFields de la EXE Software

Rail Cargo Romania, parte a grupului Rail Cargo Group, una dintre cele mai importante companii de transport feroviar din Europa, a decis sa faca o investitie strategica intr-o solutie software care sa permita monitorizarea in timp real a mijloacelor de transport si a personalului feroviar in vederea optimizarii activitatilor, si respectarea prevederilor legislatiei in vigoare si a regulamentelor interne. Pentru atingerea cat mai rapida si mai eficienta a acestor obiective, EXE Software a raspuns nevoilor companiei prin implementarea aplicatiei esFields, aplicatie mobila complet customizabila destinata device-urilor mobile.

Rail Cargo Romania a ales compania EXE Software din randul mai multor firme de software din Romania datorita experientei si expertizei in dezvoltarea de solutii software, dar si pentru managementul de proiect profesionist si tehnologiile de top folosite.

Despre esFields
esFields este prima solutie mobila de culegere si centralizare a datelor complet configurabila, destinata companiilor din aproape toate industriile.
esFields asigura culegerea de informatii de pe teren, stocarea lor pe dispozitive mobile si transmiterea lor pe server-ul central. Culegerea datelor este realizata pe baza de formulare configurabile, lucru ce permite preluarea si transferul oricarui tip de informatii in diverse forme si structuri.

Despre EXE Software
EXE Software detine peste 13 ani de experienta in dezvoltarea de aplicatii software, avand peste 150 de proiecte realizate la cele mai inalte standard de calitate. Pe langa serviciile de dezvoltare de software la comanda, EXE Software detine expertiza in analiza de business, business intelligence, dezvoltare de aplicatii mobile, mentenanta si suport, testare software sau management de baze de date.

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine accesand site-ul EXE Software.