Activitatea lectorului Bioterra Stefan Birica

Stefan Birica este lector la Universitatea Bioterra din anul 2006, acolo unde are cursuri de Drept Comunitar European si Drept Administrativ. Universitatea Biotera este o universitate privata ce a fost infiintata acum 19 ani. Potrivit rectorului fondator profesor universitar doctor Nicolae Ion, Universitatea Bioterra mizeaza pe un program de invatamant aplicativ si dinamic ce respecta toate normele europene in vigoare. De mentionat ca Stefan Birica este doctor in Stiinte Fitosanitare si a publicat o carte de Legislatie Fitosanitara.

Stefan Birica este executive manager la Gigawatt Global Company

Despre activitatea profesionala, trebuie precizat ca Stefan Birica a detinut in trecut functia de Director al Terenurilor si Padurilor in timpul mandatului lui Gheorghe Flutur la Ministerul Agriculturii. De asemenea, Stefan Birica a fost si partener in proiecte diplomatic pentru o perioada de 15 ani. In plus, Stefan Birica este si ofiter in armata romana. In prezent Stefan Birica isi canalizeaza resursele pentru a sprijina dezvoltarea energiei solare din Romania, fiind executive manager la Gigawatt Global Company. Cei interesati de activitatea lui Stefan Birica pot afla de pe pagina de Facebook mai multe informatii.

Stefan Birica a contribuit la restaurarea picturii de la Biserica Sfantul Anton

In cursul anului trecut Stefan Birica a ajutat la restaurarea picturii de la Biserica Domneasca Sfantul Anton-Curtea Veche. Pentru efortul sau Stefan Birica a fost recompensat cu diploma de onoare Sfintii Imparati Constantin si Elena de catre Preafericitul Parinte Patriarh Daniel.