Happy Float – Activitatea de terapie prin plutire ne face mai fericiti!

terapie prin plutire

Pune relaxarea acolo unde ii este locul!

Senzatia de calm pe care o ofera starea de plutire nu este o noutate, insa exista o modalitate profesionista de a beneficia la maxim de rezultate exceptionale asupra stresului, anxietatii si a depresiei: terapia prin plutire. Procedeul consta in plutirea pentru un anumit interval (aproximativ 60 de minute) intr-o apa preparata special cu solutie salina, toti stimulii exteriori fiind eliminati pentru ca beneficiarii sa intre intr-o stare de meditatie profunda.

Terapie prin plutire de la Happy Float: Beneficii imediate, dar mai ales pe termen lung

Chiar daca nu v-au fost recomandate de catre un specialist pentru ameliorarea anumitor simptome si afectiuni, sedintele de plutire sunt benefice desi nu semnalati stari prelungite de stres si anxietate cauzate de ritmul cotidian alert.

–        Sedintele terapeutice de plutire au confirmare stiintifica

Ni se recomanda tot mai des sa ne oprim zilnic din alergarea specifica erei moderne, chiar si numai pentru 10 minute, sa ne concentram pe respiratie cu inspiratii adanci si o stare de detasare de la tot ce inseamna responsabilitati, griji, stari de tristete.

Pe langa micile sesiuni de meditatie, pe care le puteti efectua oriunde – acasa, intr-o pauza, in timpul unei plimbari prin parc, medicina alternativa vine constant cu solutii si terapii care completeaza un tratament medicamentos si alte recomandari date de medicii specializati. Sedintele de plutire prezinta numeroase beneficii pentru orice persoana adulta, indiferent de mediul de lucru sau varsta.

–        Beneficii imediate si pe termen lung

terapie prin plutire bucuresti

Odata ce v-ati obisnuit cu ritmul si linistea resimtite din plin in timpul acestor sedinte, va veti bucura de rezultatele pozitive pe care terapia le are asupra mintii si corpului dumneavoastra:

– apa saturata de magneziu (sare epsom) este mentinuta la o temperatura optima pentru corpul uman si te va sustine in starea de plutire fara ca tu sa faci vreu efort. Starea meditativa generata de acest proces va induce gandurilor si trupului o stare de vindecare si ameliorare a durerilor – fizice sau spirituale;

– aceasta terapie amelioreaza in scurt timp, incepand cu prima sedinta starile de anxietate, depresie, reducand considerabil nivelul de stres;

– fiind recomandata pentru recuperarea fizica, ca adjuvant al fizioterapiei, terapia prin plutire are un aport la ameliorarea si eliminarea durerilor fizice. Astfel, este recomandata persoanelor care sufera de ani de zile de dureri de spate, cervicale, lombare etc.

– sedintele terapeutice de plutire sunt potrivite si persoanelor perfect sanatoase, care doresc sa acceseze o stare de bine superioara, fiind optima pentru imbunatatirea performantelor atletice;

Indiferent ca este prezenta anxietatea, tulburarile de somn reprezinta unul dintre efectele stresului la care suntem supusi zilnic. De aceea, specialiastii medicinei clasice si a celei alternative acorda o importanta deosebita ameliorarii somnului. De altfel, plutirea are un efect benefic si asupra somnului, fiind remarcata imbunatatirea calitatii acestuia dupa cateva sedinte.

Totodata, aceasta terapie este benefica si pentru persoanele care lucreaza in domeniul artistic: oferindu-le acestora un cadou nepretuit in perioadele fara inspiratie – un boost pentru creativitate.

Citeste si: 4 Ingrediente Esentiale Dintr-o Strategie De Social Media

Recomandarile specialistilor de la Happy Float – Pregatirea pentru prima sedinta de plutire

Sunteti invitati sa incercati minim o sedinta de terapie prin plutire pentru a va bucura de toate beneficiile oferite. Poate sunteti putini sceptici si aveti si emotii la gandul ca veti pasi intr-o camera straina, unde niciun zgomot sau lumina puternica nu au acces. Rezultatul final insa, va fi opusul acestei stari sceptice in care va veti regasi initial. Inainte de a incepe sedinta, este important sa cunoasteti cateva detalii importante:

–        o sedinta dureaza aproximativ 60 de minute;

–      in prima sedinta poate fi resimtita o usoara stare de neliniste, datorata modalitatii noi de relaxare, pe care corpul nu o recunoastre inital. Senzatia va disparea in momentul in care atat mintea, cat si corpul se adapteaza pe parcursul sesiunii.

Accesati site-ul de prezentare Happy Float pentru a gasi detalii legate de pachetele avantajoase pentru terapie prin plutire si alte informatii utile:

—————————————–

Telefon – 0786 428 221 / 0726 605 425

Mail – office@happyfloat.ro

Adresa –  Strada Intrarea Popa Nan nr.5, Bucuresti