fbpx

Activitatea de manevra Afacere sau Rutina ? Locomotivele de manevra economice Unilok oferite de Sistematic Engineering

Locomotivele care se utilizeaza in prezent in Romania pentru manevra (de obicei LDH dar si LDE) opereaza pe principiul puterii instalate si al greutatii, fiind eficiente doar la viteze mai mari nu si la manevra. Acesta a fost si ideea care a condus la dezvoltarea Unilok ca masini dedicate activitatii de manevra in locul unor locomotive care au fost proiectate initial pentru lung parcurs.

Istematic Engineering va ofera astfel un vehicul cu un pret de achizitie si o tara la aproape o treime din cele ale unei locomotive conventionale, generand doar prin reducerea consumului de combustibil cca 100.000 de Euro economie pe an. Chiar si fara a mai adauga economiile date de renuntarea la schema de reparatii conventionala (RK-uri, RP-uri etc) si cele date de eficienta in exploatare, Unilok se amortizeaza functie de configuratie, in 3-5 ani !

Acest nou concept de manevra prezentat de Sistematic Engineering este validat in exploatarea a peste 2500 locomoitve livrate in 50 de tari si poate reprezenta un element cheie de crestere a competitivitatii si scadere a costurilor raportat la sistemul concurential actual, practic putand face diferenta intre a castiga sau a pierde o licitatie pentru servicii prestate tertilor.

Datorita flexibilitatii in proiectare si fabricare, locomotivele pot fi construite pentru orice ecartament de cale ferata si orice sistem de tractiune /tamponare, iar gama tipodimensionala acopera o sfera larga de optiuni si tonaje transportate astfel incat beneficiarul are posibilitatea sa aleaga de la inceput configuratia optima pentru un raport beneficiu / cost maxim. Nu va mai trebui sa aruncati banii pe locomotive pe care le folositi la 50% din capacitate si care induc costuri si atunci cand stau !

Achizionati locomotivele de manevra economice Unilok, reganditi-va economic activitatea de manevra si veti fi surprinsi de usurinta cu care veti castiga licitatiile in defavoare competitorilor dvs blocati in practica paguboasa de tractiune a anilor ’50.

Specialistii Sistematic Engineering va stau la dispozitie pentru a configura masinile dvs Unilok exact la nivelul de dotari cerut de nevoile dvs. operationale si economice, pentru fiecare grupe de Clienti sau Locatii specifice.

Cauta-ne chiar astazi ! Oportunitatile nu dispar de pe piata ele sunt doar luate de altii!

Sediul central: Bucuresti, Str. Dragos Voda 37, sector 2, tel./fax 021.6191209

www.sistematic.ro powered by Sistematic Engineering