Activeaza-ti metabolimul cu ajutorul impachetarilor cu parafina

Parafina este o substanta obtinuta din prelucrarea petrolului si poate fi utilizata in medicina alternativa, atat in recuperarea medicala cat si in cosmetica si procedurile estetice. Impachetare cu parafina este foarte des intalnita deoarece are beneficii semnificative asupra intregului metabolism. In recuperarea medicala spre exemplu, aceasta procedura este recomandata persoanelor care sufera de afectiuni articulare, ale sistemului locomotor, osos si chiar ginecologice cronice. Impachetarile cu parafina in Constanta constau in aplicarea locala a parafinei, pe regiunea afectata a corpului producand o crestere temporara a temperaturii corpului si accelerarea circulatiei sangelui.

De ce trebuie sa apelezi la impachetarile cu parafina? Daca si tu suferi de o circulatie a sangelui proasta, muschii se contracteaza des, nu te poti intinde prea mult si durerile nu inceteaza, iti recomandam impachetarile cu parafina de la Vraja Marii, sanatoriu din Mangalia. Parafina are capacitatea de a accelera procesele metabolice si de a grabi recuperarea, fie ca este vorba despre afectiuni neuro-scheletice, neurologice, ginecologice sau de mobilitate. Aplicatiile cu parafina pot fi folosite pentru calmare durerilor in anexite cronice sau sclerodermie, datorita stimularii secretiei de endorfine.

Parafina se aplica cu ajutorul unei pensule, fese sau se fac bai cu aceasta substanta si se lasa sa actioneze intre 20 si 60 de minute in functie de boala. Parafina se incalzeste pana la 38-40 de grade Celsius determinand o incalzire uniforma a zonei unde este aplicata si astfel o crestere intensa a circulatiei tesuturilor subcutanate. Spitalul de recuperare medicala din Constanta recomanda aceasta procedura de termoterapie chiar si pentru reducerea celulitei, detoxifiere, redarea fermitatii si elasticitatii pielii si arderea grasimilor.