fbpx

ACS Dezinsectie are grija de sanatatea ta

Cand insectele iti dau batai de cap, ACS Dezinsectie are solutia potrivita!

Insectele fac parte din viata noastra, de zi cu zi. Indiferent daca traiesti la tara sau la oras, insectele sunt prezente peste tot si isi au rolul lor bine stabilit in circuitul naturii. Insa, adesea inmultirea excesiva a acestora – datorita conditiilor climaterice favorabile, dar si datorita faptul ca insectele au invatat sa-si faca cuib pe langa casele oamenilor, deoarece aici hrana le este asigurata – devine suparatoare pentru om.

Cand te gandesti la insecte deja te apuca gadilatul pe intreaga piele. Majoritatea oamenilor nu suporta toate aceste miriapode, care, trebuie sa recunoastem, nu sunt prea placute la vedere. Unele dintre ele sunt inofensive, insa altele, precum tantarii sau mustele, sunt chiar suparatoare. Nu mai vorbim despre faptul ca pot transmite numeroase boli.
Spre norocul nostru, traim intr-o epoca in care putem tine in frau invazia insectelor. Cum se ralizeaza acest lucru? Prin serviciile specializate de dezinsectie. Aceste servicii au rolul de a preveni, dar si de a combate acesti daunatori.
Dezinsectia se poate face in doua moduri: dezinsectie chimica, prin folosirea de substante pesticide si dezinsectie ecologica, care a devenit foarte cautata in ultima vreme.
Indiferent de nevoile tale, ia legatura numai cu firme profesioniste, care vor gasi solutia perfecta pentru tine!

ACS Dezinsectie Craiova te ajuta in orice situatie

Este clar ca atunci cand vorbim despre sanatatea ta, a familiei tale sau a angajatilor tai, nu te poti juca si trebuie sa gasesti o firma competenta, care sa presteze servicii impecabile.

Poate ai nevoie de o firma buna care sa se ocupe de rozatoarele care ti-au invadat curtea si hambarele, iar pagubele materiale devin din ce in ce mai mari. Sau poate ai nevoie de serviciul de dezinsectie, deoarece ti-e frica de transmiterea bolilor pe aceasta cale. Chiar daca traim in secolul XXI este mai bine sa fii prevazator, decat sa-ti para rau mai tarziu ca nu ai luat masuri, desi puteai face acest lucru. Tot la capitolul prevazator intra si serviciul de dezinfectie, care se poate face preventiv sau terapeutic.

Apeland la serviciile de deratizare, dezinesectie si dezinfectie sau D.D.D. ale companiei ACS Dezinsectie din Craiova nu faci decat sa fii prevazator si sa ai grija de sanatatea ta si a celor dragi. Echipa ACS Dezinsectie iti sta la dispozitie non-stop si te poate ajuta in orice situatie, desigur, care este legata de dauntatorii naturali.
Ia legatura si tu cu ACS Dezinsctie si vei simti diferenta in propria ta locuinta, care acum este mai curata!

Date de contact:
Denumire firma: ACS Dezinsectie
Adresa firma: Str. Aleea Potelu, Nr. 20, Loc. Craiova, Jud. Dolj
Telefon firma: 0765-469.445
Fax firma: 0351-170.972
E-mail: contact@acsdezinsectie.ro / office@acsdezinsectie.ro
Adresa web: http://www.acsdezinsectie.ro/