fbpx

Acoperisul verde solutia ideala pentru a elimina poluarea

Acoperisul verde pus la dispozitie de maestrii gradinari este reprezentat de un sistem viu, amenajat deasupra oricarui tip de cladire. Acest procedeu a luat nastere cu cateva secole in urma, insa a inceput sa ia amploare in Romania de cativa ani incoace. Tot mai multi dintre cei care au inteles avantajele acestei solutii eco apeleaza la artagradinilor, datorita pretului excelent, dar si a calitatii produselor si a finisajelor realizate perfect.

Tot mai multi clienti apeleaza la acoperisul verde de la Arta Gradinilor – De ce?

Pretul acoperisului verde nu este deloc unul ridicat, comparativ cu zecile de beneficii aduse utilizatorilor. Astfel, pe langa faptul ca sunt prietenoase cu mediul, acoperisurile verzi impresioneaza si prin design-ul lor si arata senzational. Asadar, pentru cei care nu stiu, fie ca este vorba despre acoperisurile verzi de dimensiune mai mica, sau despre cele de dimensiuni ceva mai ridicate, acoperisurile verzi au avantaje nenumarate.
Rapid, poti da click aici pentru o oferta de acoperis verde.

Dintre aceste avantaje, cele mai importante sunt urmatoarele:

· Specialistii estimeaza faptul ca instalarea unor acoperisuri verzi reduce costurile de incalzire, dar si de racire a locuintei cu pana la 26%. Astfel, investitia initiala de achizitionare a acoperisurilor verzi se va atenua, in timp, prin reducerea costurilor de energie electrica. In plus, costurile de intretinere ale acoperisurilor verzi nu sunt deloc ridicate

· Per total, durata de viata a unui acoperis verde creste considerabil, comparativ cu acoperisurile fara vegetatie

· Acoperisul verde izoleaza foarte bine orice tip de locuina, astfel ca, prin instalarea lui se reduce considerabil si gradul de poluare fonica

· Un acoperis verde creste valoarea efectiva de vanzare a intregii cladiri. Altfel spus, cladirilor care au acoperisurile verzi, au remarcat specialistii in domeniu, li s-a marit valoarea de vanzare, datorita avantajelor atat de ordin estetic si ecologic, cat si a celor de ordin functional si energetic

· Acoperisul verde este considerat a fi cel mai estetic dintre toate cele existente pe piata, la momentul actual

Fiecare produs are atat avantaje, cat si dezavantaje. Totusi, in ceea ce priveste dezavantajul adus de catre aceste acoperisuri, specialistii s-au resemnat, pentru ca ele par a fi solutia perfecta pentru oricine. Cei care isi doresc sa reduca cheltuielile facturilor de energie electrica, dar si pentru cei care prefera varianta eco, pot apela cu incredere la Arta Gradinilor.

La Arta Gradinilor, clientii gasesc acoperisul verde cu un raport calitate-pret excelent

Fie ca locuiti in mediul urban sau in cel rural, acoperisurile verzi reprezinta cea mai buna solutie pentru a scapa de poluare. La ArtaGradinilor aceste acoperisuri verzi vin cu un pret deloc ridicat, astfel incat fiecare sa si-l poata permite.

Iscusitii maestrii de la artagradinilor se asigura de fiecare data de faptul ca cei care apeleaza la ei vor avea parte de proiecte complexe, cu rezultate pe masura asteptarilor. Cei care vor sa comande un produs existent pe site, care au nelamuriri sau vor sa beneficieze de serviciile oferite de ei, pot apela unul dintre numerele de telefon disponibile: 0721.202.053, 0743.605.158 sau 0733.607.352.