Acoperis verde intensiv – Posibilitati nelimitate recomandate de profesionistii ODU GREEN ROOF

Vegetatia de tip intensiv poate fi transformata cu usurinta intr-o gradina de acoperis ideala pentru odihna si relaxare, personalizata in functie de posibilitatile oferite de structura spatiului, precum si de cerintele beneficiarului.

Deoarece sistemele de acoperis verde intensiv necesita experienta, cunostinte de specialitate si mai multa munca, Odu Green Roof este alegerea ideala pentru dumneavoastra.

Specialistii de aici va ofera posibilitati numeroase de amenajare si dispun de cele mai bune materiale si tehnologii pentru spatiile verzi aflate la inaltime.

Proiecte cu valoare decorativa mare

Acoperisurile cu vegetatie intensiva sunt printre cele mai de succes tipuri de amenajari datorita satisfactiei vizuale oferite de peisajul complet al acestora – diverse specii de plante, flori, gradini alpine, cursuri de apa, alei, poteci etc.

Un astfel de proiect implica posibilitati multiple, ceea ce contribuie la amenajarea unui mic paradis natural, atat de necesar in marile aglomerari urbane.

Fiind vorba de un sistem cu greutate ridicata, cladirea trebuie sa indeplineasca anumite conditii pentru ca proiectul sa poata fi implementat cu succes.

Mai exact, structura de rezistenta a constructiei trebuie sa aiba capacitatea de a sustine si de a oferi conditii de viata tuturor speciilor de plante, arbusti sau arbori.

Acoperis verde intensiv de tip peisaj

In functie de posibilitatile tehnice si financiare, acoperisurile verzi pot fi amenajate in diverse modalitati cu ajutorul vegetatiei intesive.

Asadar, daca visati la propria oaza de verdeata in mijlocul orasului, proiectele de tip peisaj reprezinta una dintre cele mai populare alegeri in randul clientilor.

Ce inseamna un acoperis de tip peisaj?

Singurele limite sunt imaginatia si bugetul, astfel ca suprafata acoperisului poate fi amenajata cu flori si ierburi diverse, arbusti, copaci inalti de pana la 7 m, stanci ornamentale, iazuri , mobilier de gradina, balansoare si multe alte componente ce pot creste atat efectul decorativ, cat si nivelul de confort.

Cat dureaza un astfel de proiect?

Dupa cum va puteti da seama, constructia unui acoperis cu vegetatie intensiva este foarte complexa si poate dura de la cateva zile, pana la cateva saptamani.

La randul sau, vegetatia are nevoie de aproximativ doi ani pentru a ajunge la maturitate, timp in care este nevoie de intretinere periodica.

Mai precis, intretinerea acoperisurilor verzi din aceasta categorie are loc imediat dupa plantare, timp in care plantele capata rezistenta, dar si dupa ce acestea ajung la nivelul de maturizare dorit, pentru a le asigura conditii optime de viata – fertilizanti, apa si alte activitati specifice de gradinarit.

Impartaseste ideile tale cu specialistii Odu Green Roof!

Fie ca va doriti un acoperis verde de tip peisaj sau unul de tip gradina, aceasta companie detine toate solutiile pentru proiectarea si realizarea unui proiect de succes.

Cu o bogata experienta in constructia de terase si acoperisuri verzi, dar si amenajari peisagistice, Odu Green Roof va sta la dispozitie cu plante variate, dar si consultanta in vederea obtinerii unui spatiu verde care sa va reprezinte.

Date de contact

Mai multe informatii despre oferta completa de servicii puteti afla accesand website-ul: www.odu.ro

De asemenea, reprezentantii companiei va stau la dispozitie cu detalii la numarul de telefon:

  • 0744 556 594

Sau la adresa de e-mail:

  • office@odu.ro