fbpx

Acoperis rezistent cu tigla metalica

tigla metalica

Definitivarea constructiei locuintei este unul dintre cele mai asteptate momente atunci cand incepeti demersurile in acest sens. Inca de cand ati identificat terenul perfect v-ati imaginat cum va arata finalul, cum veti petrece timp in foisorul din curte sau cat de elegant va fi livingul. Pana in momentul in care va puteti bucura de toate acestea, trebuie sa va ingrijiti ca fericirea sa nu fie efemera.

Constructia locuintei implica foarte multa responsabilitate si rabdare pentru ca nimanui nu ii va face placere ca in cativa ani sa fie nevoit sa aduca imbunatatiri. Acoperisul este un element la fel de important precum fundatia, desi sistuate la poli diametrali opusi. Este cel care va oferi protectie intregii familii pe parcursul anilor si cel care va contura aspectul final al locuintei.

Acoperisurile din tigla metalica au prins proportii semnificative in ultimul deceniu. Tehnologia avansata a tiglei a propulsat-o printre alegerile principale ale persoanelor care isi construiesc o locuintei, precum si a celor care doresc sa schimbe vechiul acoperis. Pregatita sa faca fata oricarui anotimp sau schimbarilor bruste de temperatura, tigla ofera o protectie completa pentru foarte multi ani, fara a-si pierde din caracteristici sau proprietati.

Ceea ce incanta extrem de mult persoanele care aleg acest acoperis pentru locuinta este durata de viata a tiglei, respectiv 50-60 de ani. Acoperisurile din materiale mai putin calitative vor fi intotdeauna si mai accesibile ca si pret, insa niciodata nu vom putea vorbi despre o rezistenta pentru atatea decenii. Ninsoarea, vantul sau ploaia nu au afectat niciodata o tigla metalica ce este montata corespunzator nici pe moment si nici pe parcursul timplului.

Estetica locuintei cu acoperis din tigla metalica

Avantajele din punct de vedere calitativ sunt intr-un numar mare, iar printre cele mai importante, putem sa mai adaugam si rezistenta la foc sau greutatea. Daca in cazul unei tigle clasice, pe un acoperis de 200 mp era necesar sa se aseze o greutate de 10.000 kilograme, in ceea ce priveste tigla metalica, greutatea asezata va fi de doar 1000 kilograme.

Pe langa aceste avantaje pe care tigla le are asupra locuintei, precum si asupra viitoarelor economii, tigla metalica are si un aspect foarte placut. Acoperisul este suprafata care va pune in evidenta intr-o masura considerabila locuinta dumneavoastra. Pe langa peretii exteriori, geamuri si usi, acoperisul nu trebuie sa faca nota discordanta, ci sa fie intr-o perfecta armonie.

Poate ca investitiile uriase pe care le-ati avut pana in acel punct va fac sa va ganditi la variante ieftine pentru a imbraca acoperisul macar pentru o perioada de timp, insa o investitie in acel moment plus o investitie ulterioara prin care sa dati jos vechiul acoperis la care se adauga cheltuielile cu noul acoperis inseamna de fapt costuri mult mai ridicate.

Aveti posibilitatea sa alegeti materiale calitative si placute din punct de vedere estetic si la preturi avantajoase. In principiu, de fapt, ceea ce este avantajos pentru dumneavoastra este faptul ca o data cu trecerea timpului nu va trece si viata acoperisului. Razele soarelui nu vor decolora nuantele tiglei metalice, astfel ca, stilul arhitectural dorit initial va ramane intact.