fbpx

Achizitionarea calculatorului second-hand din magazin vs. site de anunturi

In Romania, piata de echipamente IT second-hand este foarte dezvoltata, mai ales in ceea ce priveste calculatoarele, laptopurile si imprimantele la mana a doua. Cumparatorii sunt atrasi de ideea de a achizitiona calculatoare ieftine, la un pret foarte bun, in stare buna de functionare, pe care sa primeasca si garantie.

In acest sens, exista doua variante pe care clientii le au la indemana: fie sa cumpere calculatoare second-hand din magazine online specializate, cum este https://calculator-ieftin.ro/ , fie sa le achizitioneze de pe site-uri de anunturi.

Cine vinde calculatoare second-hand pe site-uri

Site-urile de anunturi sunt pline de oferte la calculatoarele second-hand. Oameni din toate colturile tarii isi vand calculatoarele vechi, pe care nu le mai folosesc sau pe care doresc sa le inlocuiasca cu unele noi. Problema la calculatoarele second-hand achizitionate de pe site-urile de anunturi o reprezinta garantia, nu atat garantia fizica a produsului, cat garantia ca acesta nu se va strica in doar cateva luni sau saptamani de la achizitionare.

Printre vanzatorii de calculatoare second-hand se numara si foarte multe persoane care nu inspira incredere, multi tepari care vand calculatoare, prezentandu-le intr-o lumina foarte buna, ascunzand micile defecte pe care acestea le au sau piesele care trebuie inlocuite.

Avantajele achizitionarii unui calculator second-hand dintr-un magazin de specialitate

Cei care aleg sa cumpere un calculator second-hand de pe site-ul calculator-ieftin.ro vor primi, intr-adevar, un produs care corespunde cu descrierea de pe site, care nu prezinta defecte sau imperfectiuni, care poate fi returnat in conditiile legii si in conditiile de pe site, la cateva zile de la achizitionare.

Calculatoare ieftine | calculatoare second-hand | cele mai bune preturi pe calculator-ieftin.ro

calculatoare ieftine

In plus, calculatoarele second-hand achizitionate de pe un site de specialitate vor fi intotdeauna verificate de personalul specializat al companiei, clientii avand posibilitatea de a comanda exact modelul pe care si-l doresc si de care au nevoie, consultand caracteristicile acestuia. Persoanele care isi doresc sa achizitioneze un calculator perfect functional trebuie sa ia in calcul achizitionarea acestuia din magazine specializate, unde vor primi factura si garantie de cel putin un an si unde orice defectiune tehnica ar aparea va fi remediata in cel mai scurt timp pe baza garantiei.