Accesoriile Old Skipper, in pas cu trendurile de actualitate

masca de fata si bratara franghie nautica

Magazinul online Old Skipper creeaza modele unice de accesorii, bratari in principal, din franghie nautica si/sau piele. Lucrate manual, cu un sistem de inchidere facil, sigur si estetic totodata, astfel de bratari sunt interesante si atemporale.

Old Skipper este promotor al frumosului. In materie de accesorii isi propune sa depaseasca stereotipurile, sa aduca in prim plan un design ce poate fi oricand la moda si potrivit atat pentru publicul feminin, cat si pentru cel masculin, precum si pentru copii.

Bratari, brelocuri si masti fashion

In portofoliul actual de la OldSkipper.ro regasim bratari, dar si brelocuri si masti fashion. In contextul actual mastile sunt o necesitate si preconizarile arata ca acestea vor fi utilizate si pe viitor. Asadar, brandul in cauza arata atentie la tot ce este nou si creeaza masti din materiale durabile, reutilizabile, din bumbac. Mai mult decat atat, propunerile vizeaza si seturile de masti asortate cu brelocuri sau bratari, pentru ca orice aparitie sa fie una de impact.

Cu totii suntem interesati de aspectul fizic, de modul in care ne prezentam in diversele contexte zilnice. Este poate obositor sa cautam mereu solutii estetice potrivite pentru tinutele abordate. Mai ales la capitolul accesorii pretentiile sunt cu mult mai multe, acestea fiind completari ale imaginii, asadar alegerea va depinde de mai multi factori. Din ratiuni practice si estetice, accesoriile de marca Old Skipper se potrivesc de minune in orice moment, la aproape orice tinuta.

Bratari pentru el, ea, cuplu sau copii

Impletite, rasucite, cu noduri speciale, cu multiple randuri de franghie nautica sau simpliste, cu inchidere in ancora, brida, cu o mini janta sau avion, bratarile de la Old Skipper sunt negresit surprinzatoare si variate totodata. Sunt un raspuns potrivit pentru orice preferinta – sunt moderne, atipice, colorate, o alegere ce merge de minune la tinute elegante, casual de asemenea.

Pentru doritori, bratarile ce au la activ originalitatea tiparului, sunt create pe marimi fixe, potrivite pentru el, ea, pentru copii de asemenea. Seturile matching pentru cupluri spre exemplu sunt de asemenea incantatoare.

Colectiile de bratari disponibile imediat din stoc le regasim in cadrul paginii oficiale.