Accesorii pentru calorifere

magazin online de radiatoare

Despre accesoriile unui calorifer se discuta destul de rar, motiv pentru care multi oameni nici nu stiu despre existenta acestora. Cele mai multe calorifere sunt adesea accesorizate, fie pentru eficientizarea scopului sau, fie pentru a adauga diverse avantaje estetice.

Cu exceptia cazului in care ati achizitionat deja un calorifer port-prosop, sinele de prosoape va pot ajuta la maximizarea valorii si eficientei caloriferului. Acestea, pe langa faptul ca usuca prosoapele si hainele in sezonul rece, pot oferi mai multa caldura in incaperea in care sunt montate. De obicei, oamenii aleg sa le monteze in baie, deoarece acesta este un mediu umed, iar un plus de caldura este intotdeauna binevenit.

Momentan, cele mai multe radiatoare care se gasesc pe piata sunt din otel sau aluminiu, ceea ce inseamna ca sunt usoare. Cu toate acestea, unii le aleg pe cele din fonta care sunt deosebit de grele si au nevoie de o sustinere suplimentara. Montarea pe perete nu este de ajuns, asa ca ar putea fi utile niste picioare care se sprijina pe podea. Exista o gama larga de modele diferite, cu finisaje, in culori diferite, care se potrivesc oricarui decor si tip de calorifer.

Supapele unui calorifer nu se strica prea des, insa cand se intampla, este foarte important sa fie inlocuite cat mai curand posibil. In functie de modelul de calorifer va trebui sa alegeti si tipul de supapa, insa in acest sens va poate lamuri doar un specialist in instalatii de caldura.

Termostatul este un alt accesoriu care poate fi integrat in calorifer sau atasat centralei termice printr-un fir, sau chiar wireless. Acest accesoriu este ideal pentru masurarea imediata a temperaturii din camera, iar cand aceasta scade, trimite comenzi catre centrala termica sa porneasca pentru a ajunge din nou la temperatura setata.

Calorifere de otel | magazin online de radiatoare | www.oferte-radiatoare.ro

calorifere de otel

Indiferent ca este vorba despre calorifere de otel, aluminiu sau fonta, aceste accesorii ar putea fi utile si chiar indispensabile in unele situatii. Chiar daca Oferte Radiatoare este un magazin online de radiatoare, accesand https://www.oferte-radiatoare.ro/ veti gasi, cu siguranta, toate accesoriile de care aveti nevoie pentru un confort sporit in iarna ce urmeaza!