Acceseaza cele mai indraznete idei de redecorare pentru dormitoare copii si camere pentru adolescenti

Fiecare parinte stie ca atunci cand vine vorba de dormitoare copii acestea trebuie sa fie colorate, desprinse parca din cartile cu povesti, dar si foarte practice.

Dormitorul este locul unde copilul se simte cel mai bine si unde isi poate pune imaginatia in aplicare. Aceste camere tineret si dormitoare copii reprezinta locul in care visele prin viata, asa ca un spatiu amenajat armonios e esential pentru a alimenta imaginatia atat celor mici cat si adolescentilor.

Sa nu uitam insa de varsta. In primii ani de viata copilul nu are preferinte in ceea ce priveste culoarea, mobila, nici macar locul in care doarme. Totul se schimba dupa cativa ani, cand incepe sa-si manifeste dorintele si ideile de amenajare a propriului sau spatiu.

ComplexSlava.ro este locul in care gasesti mobila pentru dormitoare pentru copii de cea mai buna calitate, dar si idei de amenajare a camerei copilului, astfel incat dorintele lui sa fie indeplinite in totalitate.

In cazul in care camera copilului tau are nevoie de o reamenajare, iata cateva idei care te vor ajuta pentru organizarea proiectelor de mobilare a camerelor pentru copiii tai:

  • Peretii colorati Copiii scriu si picteaza pe pereti, iar pentru ca acestia sa se poata dezvolta armonios este chiar o idee foarte buna sa ii sustii in aceasta directie.

Alege sa vopsesti impreuna cu copiii tai peretii camerei in culorile dorite de acestia.

  • Biroul personal Odata ce creste si merge la scoala, copilului va avea nevoie de un birou.

Alege unul colorat, in ton cu restul mobilierului, care sa ii asigure zilnic posibilitatea de a-si face temele si in care sa-si tina caietele si cartile.

Poti opta si pentru o mica biblioteca. De cele mai multe ori e recomandat sa alegi un pachet complet de mobilier pentru dormitor, astfel incat fiecare piesa de mobila sa fie in armonie cu spatiul vizat.

In plus, beneficiezi de un pret mai bun si scapi de aglomeratia din magazinele fizice. Complexul comercial Slava iti ofera idei complexe de amenajare a dormitorului, de la alegerea culorilor pentru pereti, pana la posibilitati numeroase de mobilare a camerelor pentru copii sau adolescenti.

  • Rafturi Cand sunt mici, copiii au deseori tendinta de a imprastia peste tot jucariile si lucrurile. Un dulap cu rafturile deschise te va ajuta sa faci rapid ordine in camera, iar el va sti unde ii sunt lucrurile, fapt ce il va ajuta, in timp, sa se organizeze singur.
  • Optimizarea spatiului Cauta sa eficientizezi spatiul din camera copilului tau impreuna cu acesta, astfel incat sa ii asiguri confortul necesar dezvoltarii sale armonioase.
  • Paturile supraetajate – Daca ai doi copii care impart acelasi dormitor, atunci paturile supraetajate sunt cea mai buna solutie.

Pentru a vedea cele mai frumoase dormitoare pentru copii acceseaza cel mai accesat magazin online de mobila ComplexSlava.ro sau contacteaza reprezentatii Slava la numarul de telefon:

0742 032 208