Acces Gratuit in Programul Nucleul Totul din Intreg

Pe parcursul seminariilor online se abordeaza cele mai solicitate si interesante aspecte ale vietii. Pana acum, in “Nucleul Totul din Intreg”, s-a vorbit despre:

• increderea in sine;
• calea catre deciziile luminate;
• libertatea in viata;
• trairea si spunerea adevarului;
• mentinerea echilibrului interior.

Fondatorul programului Nucleul Totul din Intreg este Catalin Manea, autorul cartii “Totul din Intreg”, carte care a fost incadrata la categoria “Autocunoastere si Inpiratie Divina” si care a ajuns deja in vietile a peste 6.000 de oameni.

Nucleul a fost conceput initial ca un program platit si a functionat timp de 5 luni avand un sistem de abonament lunar. Insa, in urma unei revelatii, Catalin a decis sa ofere accesul gratuit tuturor oamenilor care se afla in cautarea unor raspunsuri de la viata.

Aceasta decizie a fost primita cu multa bucurie in randul oamenilor, iar vestea s-a rapandit rapid, ceea ce atras numeroase inscrieri. Fiind un program online, avantajul este ca la seminariile lunare pot participa oameni din toate colturile lumii, in acest fel eliminandu-se cu foarte mare usurinta distantele, care de multe ori ii impiedica pe romanii din strainatate sa participe la evenimenele dorite.

Pentru mai multe detalii, dar si pentru inscrieri, este disponibil urmatorul link:
http://totuldinintreg.com/nucleu/

Catalin Manea scrie pe site-ul totuldinintreg.com si poate fi contactat la catalin.manea@rocketmail.com sau le telefon 0724 210 286.