fbpx

A_BEST sustine Targul de cariere „Forum de l`emploi francophone”

Astazi, cunoasterea unei limbi straine este indispensabila pentru un candidat care vrea sa se angajeze intr-o companie multinationala, oportunitatile sale profesionale fiind cu atat mai mari, cu cat nivelul la care poate utiliza limba tinta este foarte bun. Un exemplu in acest sens il reprezinta companiile francofone care recruteaza periodic, in cadrul targurilor de profil, buni cunoscatori ai limbii franceze.

„Franceza este una dintre limbile cheie folosite de Comisia Europeana, alaturi de engleza si germana. De asemenea, numeroase companii multinationale sau institutii folosesc franceza ca limba de comunicare cu partenerii internationali, in cadrul intalnirilor de afaceri”, afirma Aura Ipate, Director General al Centrului de Limbi Straine A_BEST. Tot ea precizeaza ca „cei care isi doresc sa obtina un job intr-o companie si au nevoie sa isi dezvolte abilitatile de exprimare in limba franceza, se pot inscrie la cursurile pe care Centrul de Limbi Straine A_BEST le organizeaza periodic la sediul sau din zona Piata Romana.”

Targ de cariere pentru francofoni

Centrul de Limbi Straine A_BEST se alatura, in calitate de partener, celei de-a treia editii a evenimentului „Forum de l’emploi francophone”, un targ de cariere, care va avea loc in zilele de 14-15 martie 2013 la hotelul Minerva din Bucuresti. De altfel, A_BEST a sustinut si editia anterioara a evenimentului destinat candidatilor, profesionistilor cu experienta, absolventilor si studentilor care isi doresc oportunitati de munca, stagii si chiar burse in companii francofone.

„Angajatorii cauta profesionisti cu experienta pertinenta si pasiune pentru domeniile IT&C, servicii clienti, finante, contabilitate, inginerie, mecanica si administrativ, cunoscatori de limba franceza si care stapanesc o a doua limba straina europeana”, precizeaza Cristina Firon, Managing Partener al portalului Franco-Jobs. Potrivit acesteia, „pentru candidatii fara experienta, unele companii cauta tineri cu excelente rezultate universitare, implicati in activitati extrascolare pentru burse in Franta in domeniul productie /distributie de energie termica/electrica sau in domeniul managementul afacerilor – domeniul energetic.”

Targul de cariere „Forum de l’emploi francophone” este parte a celei de-a treia editii a „Saptamanii recrutarii francofone la Bucuresti”, care are loc in perioada 11-16 martie 2013. Cu acest prilej, vorbitorii de limba franceza au posibilitatea de a participa la numeroase ateliere practice si conferinte ce se vor derula la Politehnica, la Universitate, la sediile sociale ale companiilor care vor primi studentii filierelor francofone, si la Hotel Minerva.

Evenimentul „Saptamana recrutarii francofone la Bucuresti” este organizat de portalul Franco-Jobs, un site de recrutare dedicat angajatorilor si candidatilor francofoni din Romania, sustinut de asociatiile studentesti si filierele francofone.

Informatii suplimentare despre „Forum de l’emploi francophone” gasiti pe site-ul Franco Jobs.

Contact: office@abest.ro / 0762.274.914

Despre Centrul de Limbi Straine A_BEST

Centrul de Limbi Straine A_BEST (acreditat LCCI – London Chamber of Commerce and Industry – International Qualifications from EDI, acreditat ECL – European Consortium for the Certificate of Attainment in Modern Languages) este o companie ce furnizeaza servicii lingvistice complete, la standarde internationale: cursuri de limbi straine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba romana pentru expati; testari ECL; testari LCCI; pre-testari Cambridge; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic in limbi de circulatie internationala; sejururi lingvistice.