A_BEST Summer School editia I: cursuri intensive de limba engleza ateliere tematice si cluburi de conversatie

Vara aceasta, Centrul de Limbi Straine A_BEST organizeaza prima editie A_BEST Summer School, un program intensiv de invatare a limbii engleze pentru adulti. Timp de o saptamana, participantii pot lua parte la cursuri intensive de limba engleza, se pot inscrie la ateliere tematice de business si pot interactiona cu un trainer nativ in cadrul cluburilor de conversatie. In plus, viitorii cursanti pot alege intre cele doua perioade in care Scoala de Vara are loc: 22-26 iulie sau 26-30 august 2013.

Cursuri intensive de limba engleza pentru afaceri, in prima parte a zilei

In cadrul primei editii a Scolii de Vara, cursantii au ocazia sa studieze intensiv limba engleza la sediul A_BEST din B-dul Dacia, nr. 39 (Piata Romana). Se pot inscrie persoanele care cunosc limba engleza la un nivel pre-intermediar sau intermediar, programul urmarind ca pe parcursul cursurilor si atelierelor practice, cursantii sa isi perfectioneze abilitatea de a comunica in limba engleza.

Participantii la cursurile Scolii de Vara vor fi grupati in functie de nivelul la care cunosc limba engleza, iar sesiunile de curs se vor derula intensiv (6 ore zilnic), pe parcursul unei saptamani, de luni pana vineri, intre orele 09.00 – 12.00. In cadrul sedintelor de curs, trainerii A_BEST vor aborda diferite teme: gramatica, vocabular, conversatie, elemente de cultura si civilizatie etc.

Ateliere tematice si cluburi de conversatie, in partea a doua a zilei

In partea a doua a programului A_BEST Summer School, cursantii se pot inscrie la ateliere tematice de business si pot lua parte la cluburi de conversatie care se vor derula zilnic, intre orele 14.00 – 17.00. Atelierele practice sunt organizate pe tematici, in functie de mai multe domenii (HR, Customer Care, Finance, Marketing, Sales, Legal etc), care se pot aplica activitatii pe care cursantii o desfasoara.

In ceea ce priveste cluburile de conversatie, acestea ofera cursantilor un bun prilej de a dezbate subiecte legate de timpul liber, personalitati, traditii si obiceiuri, etica de business din Romania comparativ cu o tara anglofona etc, discutiile avand loc cu un trainer nativ.

La sfarsitulul programului, vor fi acordate diplome de participare.

Modalitatea de inscriere

Inscrierile pentru A_BEST Summer School se pot face pana la data de 10 iulie 2013, pentru sesiunea din iulie, respectiv 15 august, pentru sesiunea din august a programului de pregatire. Persoanele din Bucuresti sau din provincie, care vor sa se inscrie la cursurile A_BEST Summer School trebuie sa urmeze o serie de pasi:

– sa sustina o testare initiala pentru stabilirea nivelului la care cunosc limba engleza, ce se poate face direct la sediul A_BEST, cu o programare telefonica in prealabil;
– sa completeze o fisa de inscriere;
– sa achite integral cursul in perioada aferenta inscrierilor, pentru a-si rezerva locul.

Plata si discount-uri

Persoanele care vor sa se inscrie la A_BEST Summer School trebuie sa achite suma de 650 RON (TVA inclus), care acopera costul tuturor evenimentelor derulate in cadrul programului. Se poate beneficia de discount, dupa cum urmeaza:

– 10% reducere in cazul a cel putin 2 persoane care se cunosc si hotarasc sa studieze impreuna.
*** Locul este rezervat numai dupa achitarea integrala a cursului in perioada aferenta inscrierii.

Mai multe detalii despre orar, tarife si modalitatea de inscriere la A_BEST Summer School puteti gasi pe site-ul A_BEST, la sectiunea A_BEST Summer School.

Despre Centrul de Limbi Straine A_BEST

Centrul de Limbi Straine A_BEST (acreditat LCCI – London Chamber of Commerce and Industry – International Qualifications from EDI, acreditat ECL – European Consortium for the Certificate of Attainment in Modern Languages) este o companie ce furnizeaza servicii lingvistice complete, la standarde internationale: cursuri de limbi straine pentru adulti – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limbi straine pentru copii; cursuri de limba romana pentru expati; testari ECL; testari LCCI; pre-testari Cambridge; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic in limbi de circulatie internationala; sejururi lingvistice.