fbpx

A_BEST: Cursuri de limba engleza in Marea Britanie pentru middle si top management

Centrul de Limbi Straine A_BEST ofera managerilor din companii posibilitatea de a invata limba engleza cu traineri nativi, in cadrul Meridian School of English, o prestigioasa institutie de invatamant din Marea Britanie.

Participantii la programul de training pot studia intensiv limba engleza in oricare din cele doua orase in care centrul isi desfasoara activitatea: Plymouth sau Portsmouth, avand ocazia de a interactiona cu oameni de afaceri britanici.

La cursurile de pregatire se pot inscrie managerii care cunosc limba engleza cel putin la un nivel mediu (B1, B2), programul de formare urmarind ca la finalul sedintelor de training cursantii sa isi perfectioneze abilitatea de a comunica in limba engleza, pentru a putea progresa astfel in mediul corporatist.

„Participantii la curs au oportunitatea de a face vizite la companii sau de a socializa cu oamenii de afaceri locali, inclusiv in cadrul business breakfast-urilor sau in timpul partidelor de golf!”, precizeaza Mirela Tomatsek, Country Coordinator – Meridian School of English.

A_BEST, reprezentant oficial Meridian School of English

Din 2012, Centrul de Limbi Straine A_BEST este reprezentant oficial al Meridian School of English – parte a Tellus Group Ltd, din Marea Britanie, pentru urmatoarele programe: English Language Training, Work Experience si English Language Scholarship.

Meridian School of English este un centru acreditat de British Council, una dintre cele mai prestigioase institutii de invatamant din Marea Britanie. De asemenea, Meridian School of English este parte a Tellus Group Ltd, o organizatie educationala ce se dezvolta rapid, dar si unul dintre cei mai mari furnizori de programe pentru locuri de munca din Marea Britanie.

Program de studiu adaptat persoanelor din middle si top management

Cursurile de formare lingvistica pentru middle si top management pun accentul atat pe notiunile de baza ale limbii engleze, cat si pe participarea la workshop-uri, seminarii si jocuri de rol. De asemenea, cursurile se desfasoara in grupuri mici, pentru eficientizarea procesului didactic, aplicandu-se metoda de predare comunicativa. Astfel, un numar mai mic de cursanti permite fiecaruia sa se implice cat mai mult in cadrul sedintelor de pregatire, dar si sa participe in mod eficient la schimburile interculturale.

„Inainte de inceperea programului de training, participantii pot da un test de plasare prin care putem determina nivelul la care cunosc limba engleza si modul in care il putem imbunatati”, mentioneaza Mirela Tomatsek, Country Coordinator – Meridian School of English. Potrivit acesteia „metoda de predare este atent adaptata stilului de invatare al fiecarui individ care ocupa o functie de conducere, in urma unei analize atente, impreuna cu participantul la curs.”

Facilitati de studiu excelente, rezultate pe termen lung

Cursantii care urmeaza cursurile de formare lingvistica pentru middle si top management in cadrul Meridian School of English vor avea la dispozitie facilitati de studiu excelente: sali de curs cu dotari tehnice moderne, spatii de relaxare si zone de lucru cu internet wi-fi.

„Un astfel de program de training are beneficii pe termen lung, printre acestea numarandu-se: o incredere sporita de sine atunci cand un manager utilizeaza limba engleza in diverse situatii practice, dar si dezvoltarea abilitatilor de prezentare si de sustinere a unui discurs public,” spune Mirela Tomatsek. Totodata, ea subliniaza ca participantul la curs „poate ramane conectat pe termen lung la programul de training prin diferite mijloace de comunicare online: Facebook, Lync, Linkedin sau Skype.”

Cum te poti inscrie la cursuri?

Centrul de Limbi Straine A_BEST ii incurajeaza pe cei care lucreaza in mediul de afaceri sa isi imbunatateasca comunicarea in limba engleza prin participarea la cursurile care au loc in cadrul Meridian School of English. Pentru aceasta, viitorii cursanti trebuie sa depuna un CV si o Scrisoare de motivatie.

Cazarea se poate rezerva, in functie de preferinte, in sistem First Class, Business Class sau Standard, la hotel sau la host families.

Pentru o oferta completa, echipa A_BEST va sta la dispozitie: 0762.274.914/ office@abest.ro.

Despre Centrul de Limbi Straine A_BEST

Centrul de Limbi Straine A_BEST (acreditat LCCI – London Chamber of Commerce and Industry – International Qualifications from EDI, acreditat ECL – European Consortium for the Certificate of Attainment in Modern Languages) este o companie ce furnizeaza servicii lingvistice complete, la standarde internationale: cursuri de limbi straine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba romana pentru expati; testari ECL; testari LCCI; pre-testari Cambridge; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic in limbi de circulatie internationala; sejururi lingvistice in Romania si Marea Britanie.